Džon Kenedi uvodi golf u Crnu Goru

Dodajte komentar

Boka Golf u Tivtu unaprijediće rastuću reputaciju Crne Gore kao turističke destinacije, navodi u prilogu o prvom crnogorskom golf terenu evropski list Evropljanin.

Osnivač Boka grupe, Džon Kenedi rekao je da cijela Evropa govori o Crnoj Gori i prvom golf terenu, prenosi Business.hr.

Prema njegovim riječima, očekivanja u pogledu toga što Crna Gora može ponuditi su veliki, a takvi izazovi su dobri za razvoj turizma”.

“Svjedoci smo da ovo tržište prelazi u narednu fazu, u kojoj postaje renomirano tržište sa bazičnim kapacitetima koje svaka turistička privreda mora da ima” , naveo je on.

[widgets_on_pages id=”Turizam”]

Prvi crnogorski golf teren, kako se navodi, obezbijediće ključne elemente koje zahtjeva razvoj turizma i biće jedan od prvih koraka ka proširenju turističke privrede i generisanja prihoda.

“Postoji veliki interes za ono što se dešava u Crnoj Gori, posebno na ovom projektu. Ovo je divan nagovještaj mogućnosti koje će golf donijeti Crnoj Gori” , naveo je Kenedi .

Podsjetimo, Kenedi je proljetos govorio da postoji statistička vjerovatnoća da među današnjom generacijom studenata bude budući šampionski golfer, jer “Crna Gora ima potencijal da na svjetskoj sceni trijumfuje u još jednoj sportskoj disciplini”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *