Pogledajte novi promo spot o Crnoj Gori

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma objavilo je novu promo pjesmu o Crnoj Gori. Pjesma je rezultat nove promotivne kampanje Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma sa glavnim partnerima Voli trade doo, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Privredna komora Crne Gore i Turistička organizacija Budva.

Spot je sniman na više lokacija u Crnoj Gori, predstavlja sve atraktivne turističke lokacije od Ulcinja do Boke, Herceg Novog, Budve, Podgorice, Prijestonice Cetinje, Nikšića, Durmitora, Pljevalja, Bijelog Polja,

“Kako je ljetnja turistička sezona zvanično počela, spot je plasiran u pravom trenutku. Namijenjen je  svim zainteresovanim turistima koji mogu da vide šta ih sve očekuje u Crnoj Gori,  ne samo tokom ljeta već i 365 dana.Autor spota je Dejan Senić iz Bara, muziku i tekst je napisao Zvonimir Đukić Đule, aranžman je radio  Vojislav Aralica, dok su izvođači same numere Novak Raičković frontmen crnogorske grupe Crveno i crno, Bojan Stojanovski frontmen crnogorske grupe Toć i regionalno priznati basista Dragan Ivanović iz Kotora”, naveli su iz MERT.

Check Also

Cisco preuzima Splunk za 28 milijardi dolara

Cisco kupuje kompaniju za kibernetičku sigurnost Splunk po cijeni od 157 dolara po dionici, u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.