Celebrating Cars 2023: Oldtajmeri ponovo u Capital Plazi

Dodajte komentar

Tradicionalna, četvrta izložba „Celebrating Cars 2023“ biće večeras otvorena u 19 satu u atrijumu Capital Plaze, obraćanjem predstavnika organizatora ovog poslovno-rezidencijalnog kompleksa i Oldtajmer saveza. Posjetioci će u izložbi u prelijepom ambijentu moći da uživaju do 28. maja, a ulaz je besplatan.

Biće izloženo preko 20 automobila starih između 30 i 60 godina, proizvedenih u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, SSSR-u, Italiji, Japanu, Jugoslaviji… Posjetioci će moći da vide automobile koje su prozveli Volkswagen, Peugeot, Renault, Fiat, Mini, GAZ, Volga, Toyota, Volvo, BMW, Mercedes, Land Rover…  Moći će i da se upoznaju s novim oldtajmer tablicama, koje su počele da se izdaju od ove godine. Prvi put na izložbi će biti i „restomod“, restaurirani oldtajmeri sa modernim elementima.

Svi izloženi automobili imaće istaknut QR kod čijim skeniranjem posjetioci mogu saznati više o tom automobilu.

Atrijuma Capital Plaze od 24. do 27. maja biće posvećen oldtajmerima, dok je nedjelja, 28. maj rezervisana za “Cars & Coffee” druženje, gdje će biti prisutni i sportski automobili, uz besplatnu kafu i posluženje. Takođe, biće organizovana berza modela tj. popularnih „autića“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *