CIM Bazar: Budimo humani i zablistajmo zajedno

Umjetničke slike, profesionalne fotografije, unikatne rukotvorine, autorske knjige, prirodna kozmetika,  dizajnerski modeli i mnogo različitih interesantnih i vrlo vrijednih radova i artikala biće dostupni na CIM Bazaru koji će, kao prateći program istoimene konferencije, biti održan od 25. do 28. maja u JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ od 12 do 22 časa.

Umjetnici koji doniraju svoje radove su Sanja Matijević, Dragana Drašković, Dijana Lazović, Neda Jovanović, Krpena Lutka- Podgorica, Marija Stanković, Ranko Maraš, Milena Đergović, Marija Radusinović, Anđela Maslinovo drvo, Anđela Radulović, Miloš Radulović, Tanja Ivanović, Branko Boroje, Vidak Radmilović Dado, Stevan Kordić, Eleonora Apollonio i Iva Radović.

“Kreativni CIM Forum u Kotoru  je platforma koja predstavlja put u kreativnost u svim aspektima, poljima i sferama života, kao i stvaranje otvorenog dijaloga i podrške razvoju medija i kreativnih industrija. Pored toga, odgovornost prema društvu je neizostavan segment CIM Foruma, te ove godine organizatori sa posebnim zadovoljstvom predstavljaju i CIM Bazar gdje će svoje umjetničke radove predstaviti i donirati poznati crnogorski umjetnici, a čitav prihod biti usmjeren u dobrotvorne svrhe”, istakli su organizatori događaja.

CIM Bazar na ovom forumu je organizovan uz podršku partnera VISA i NLB Banka. Prikupljeni prihod usmjeriće se za JU Resursni centar za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović“ Kotor, za podršku kreativnoj sekciji koja izrađuje Kotorsku čipku.

Check Also

Generacija Z na luksuz gleda potpuno drugačije i brendovi moraju da se prilagode

Prošlo je nekoliko godina otkako su se trgovci dijamantima, dragim kamenjem i uopšte nakitom najviše …

Leave a Reply

Your email address will not be published.