Air Montenegro 19. juna otvara liniju Podgorica – Sarajevo

Dodajte komentar

Nacionalna avio prevoznik “Air Montenegro” otvara direktnu  avio liniju između Podgorice i Sarajeva. Letovi će se realizovati od 19. juna do 18. septembra, jednom nedjeljno.

“Imajući u vidu dodatno interesovanje turista sa tržišta Federacije BiH za predstojeću glavnu turističku sezonu, kao I interese crnogorske turističke privrede,  biznis zajednice Crne Gore i BiH , ali I građana Crne Gore u pravcu unapređenja dobrosusjedskih odnosa, političke I ekonomske saradnje I efikasnije I lakše povezanosti, “Air Montenegro” će uspostaviti saobraćaj svakog ponedeljka, počev od 19. Juna u 10:50h iz Podgorice , sa povratkom u 15:10h iz Sarajeva”, navodi se u saopštenju.

JP Aerodromi Crne Gore u saradnji sa Aerodromom Sarajevo su inicirali pokretanje direktne avio linije u avgustu prošle godine, što će nakon deset mjeseci u okviru partnerske saradnje biti uskoro realizovano.

“Oba aerodroma će sa svojim operativno-tehničkim kapacitetima podržati realizaciju letova između glavnih gradova Crne Gore i Bosne i Hercegovine, što je dogovoreno na sastanku predsjednika Odbora direktora ACG, Eldina Dobardžića i direktora Aerodroma Sarajevo, Alana Bajića na sastanku koji je uslijedio nakon učešća na Sarajevo biznis forumu”, navode iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *