Otvorena CKB Business Point, filijala za rad sa pravnim licima

Dodajte komentar

Filijala u upravnoj zgradi CKB-a (ulica Moskovska 2D) od ponedjeljka je CKB Business Point, prva filijala na tržištu posvećena za rad sa pravnim licima.

Prateći potrebe klijenata i u skladu sa vodećom pozicijom banke u segmentu poslovanja sa pravnim licima, pomenuta lokacija posvećena je servisu namijenjenom kompanijama. Otvaranje i vođenje poslovnih računa obavljaće se isključivo u komercijalnoj zoni CKB Business Point-a, dok će predaja pazara i izvršavanje jednostavnih naloga za prenos biti maksimalno olakšani uslugama „brzog šaltera“.

U komercijalnoj zoni filijale, posvećeni tim pružiće svu potrebnu podršku klijentima u vezi sa poslovnim računom, aktivacijom i izmjenom servisa, izdavanjem potvrda, te kreditno garancijskim poslovima za mikro kompanije.

„Prateći sugestije klijenata, kontinuirano podižemo nivo usluge u mreži filijala CKB-a. Otuda i otvaranje CKB Business Point-a, filijale specijalizovane za rad sa pravnim licima gdje pored posvećenog i bržeg servisa pravnim licima, stvaramo preduslove za unapređenje usluga u ostalim poslovnicama na teritoriji Podgorice. Pripremamo i druge aktivnosti koje treba da poboljšaju korisničko iskustvo, kroz optimizovanje radnog vremena i skorog uvođenja 24/7 uređaja za uplatu gotovine. Biti tržišni lider je privilegija, ali i obaveza da stalno pomjerate granice i kreirate dodatne prilike i povoljnosti za klijente i društvo u okviru kojeg poslujete “, istakao je Dino Redžepagić, član Upravnog odbora nadležan za sektor poslovanja sa fizičkim licima.

CKB Business Pont filijala za pravna lica (ulica Moskovska 2D) otvorena je radnim danima u periodu od 8.00 do 16.00h i subotom od 8.00 do 13.00h.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *