Pivara „Trebjesa“ dobila sertifikat Top Employer 2023.

Dodajte komentar

Pivara „Trebjesa“ prvi je put dobila dvostruku nagradu Instituta Top Employer, odnosno sertifikat „Top Employer Montenegro” i „Top Employer Europe” čime se pridružila odabranoj grupi od 2.053 kompanije u 121 zemlje svijeta koje su nosioci ovog značajnog priznanja.

Dobijanjem ova dva sertifikata „Trebjesa“ je globalno priznata po svojoj izvrsnosti u praksi sa zaposlenima.

„Prošli smo opsežan i rigorozan proces sertifikacije koju je sproveo Institut Top Employer, a koji je podrazumijevao detaljnu evaluaciju upravljanja ljudskim resursima. Ova dva prestižna sertifikata koje smo dobili ne samo na lokalnom nivou, već i na nivou evropske grupacije Molson Coors, potvrda su da stvaramo okruženja za rast naših zaposlenih i razvoj zajednice u kojoj poslujemo. U cijeloj kompaniji njegujemo kulturu u kojoj cijenimo i poštujemo naše razlike i vjerujemo da su različitost i inkluzija ključ za promovisanje pobjedničke timske kulture”, poručila je Sanja Ćalasan, izvršna direktorica Pivare „Trebjesa“.

Izazovna vremena otkrivaju najbolje u ljudima i organizacijama, poručuju iz Instituta Top Employer.

„Tome smo bili svjedoci u našem Programu sertifikacije Top Employer ove godine gdje je primijećen izuzetan rezultat sertifikovanih Top Employer kompanija za 2023. Ovi poslodavci su uvijek pokazivali da im je stalo do razvoja i dobrobiti svojih ljudi. Na taj način oni zajednički obogaćuju svijet rada”, rekao je David Plink, Izvršni direktor Instituta Top Employer.

Program Top Employer Institute sertifikuje organizacije na osnovu učešća i rezultata njihove ankete o najboljim praksama ljudskih resursa. Ova anketa pokriva šest domena ljudskih resursa koji se sastoje od 20 tema uključujući strategiju brige o ljudima, radno okruženje, razvoj talenata, učenje, različitost i inkluziju, wellbeing i još mnogo toga.

Top Employer Institute je globalni autoritet za prepoznavanje izvrsnosti u praksi, a sertifikovani najbolji poslodavci pozitivno utiču na živote preko 9,5 miliona zaposlenih širom svijeta.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *