Infinum otvorio kancelariju u Amsterdamu  

Dodajte komentar

Posljednjih nekoliko godina, jedna od najperspektivnijih tehnoloških kompanija Infinum, proširila je svoje poslovanje u Evropi i SAD-u otvaranjem kancelarija na strateškim lokacijama kako bi bili bliži svojim klijentima. Nakon sedam kancelarija u šest zemalja, od kojih je jedna u Podgorici, nedavno su otvorili kancelariju u Holandiji, jednom od najuzbudljivijih evropskih tehnoloških središta.

Kancelariju u Amsterdamu vodi Martijn Spek, iskusni menadžer sa više od 20 godina iskustva u tehnološkoj industriji.

Infinum je osnovan prije 18 godina, ovo je sedma lokacija kompanije, ali na lokalnom tržištu započinjemo nešto novo. Uzbudljivo je biti dio projekta od samog početka i radujem se što ćemo zajedno graditi Infinum brend u Holandiji. Prema mom iskustvu, na ovom tržištu važno je sprovoditi riječi u djela, odnosno da uvijek isporučite ono što obećate. Infinum je pokazao zavidan kvalitet rada do sada i holandskim klijentima možemo ponuditi dodatnu vrijednost”, rekao je Martijn Spek.

Infinum već godinama sarađuje sa međunarodno priznatom i nagrađivanom agencijom Dept sa sjedištem u Amsterdamu, dok ih dugogodišnje partnerstvo s liderom na tržištu pametne rasvjete, Signify, povezuje sa Eindhovenom. Globalno sjedište Philipsa, Infinumovog dugogodišnjeg klijenta, takođe je u Amsterdamu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *