Mamula Island – drugi krug prezentacija radnih pozicija u Herceg Novom i Nikšiću

Dani otvorenih vrata Mamula Island tokom kojih će biti predstavljene mogućnosti zapošljavanja biće održani u četvrtak i petak, 9. i 10. februara u Nikšiću i Herceg Novom.

U Nikšiću zainteresovani kandidati mogu razgovarati sa predstavnicima Mamula Island u četvrtak, 9. februara u periodu od 10 do 18 časova u hotelu Onogošt. U Herceg Novom će radne pozicije biti predstavljene u petak, 10. februara od 10 do 18 časova u Gradskoj kafani. Tokom Dana otvorenih vrata, svi kandidati će moći da se upoznaju sa stručnjacima koji su već zaposleni u hotelu Mamula Island, te će imati priliku da saznaju više detalja o mogućnostima da postanu članovi ovog tima.

„Tražimo kandidate različitih profila i pozivamo sve zainteresovane da dođu i lično se informišu o mogućnostima angažmana, da saznaju više detalja o konceptu hotela Mamula Island i shvate našu viziju. Želimo da oformimo tim profesionalaca koji će personalizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. U tom smislu želimo da proširimo tim novim licima sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidatima za početne pozicije”, kaže Bojana Filipović, HR direktor Mamula Island.

Hotel Mamula Island u predstojećoj sezoni nudi poslove u sektorima hrana i piće, na radnim mjestima kuvara i pomoćnih radnika; u sektorima održavanja potrebne su sobarice i radnici u veseraju a otvorene su i pozicije za radnike na prijemu robe i spasioce-dokere. Iskustvo u turizmu i ugostiteljstvu je dobrodošlo, kao i osnovno poznavanje engleskog jezika.

Budući zaposleni Mamule Island imaće priliku da rade u inkluzivnom radnom okruženju i da grade karijeru u svjetski poznatoj kompaniji koja poštuje najviše međunarodne standarde poslovanja.

U susret otvaranju hotela u punom kapacitetu na proljeće, u toku je završna faza stvaranja rafiniranog hotela-ostrva koji je restauriran i preuređen kako bi unio novi život na ostrvo Lastavica i u tvrđavu Mamula, jedinstveno obilježje Bokokotorskog zaliva već skoro dva vijeka.

Hotel ostrvo Mamula Island je predstavljen lokalnoj zajednici, kroz niz vikenda otvorenih vrata i niz organizovanih posjeta i obilazaka za lokalno stanovništvo, istaknute javne radnike, medije i druge različite zainteresovane grupe, koji su održani tokom septembra i oktobra, a izazvali su veliku pažnju i privukli oko 7000 posjetilaca..

Foto: Mamula Island, Mark Anthony Fox

Check Also

Dodik: Imamo uvjeravanja da je Kina odlučila da prihvati obveznice RS

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je sinoć da raspolaže uvjeravanjima da je Kina odlučila …

Leave a Reply

Your email address will not be published.