Novi servis NLB Banke omogućava plaćanje karticom na fiskalnoj kasi

Dodajte komentar

NLB Banka predstavila je novu uslugu kojom je obogatila svoju ponudu za preduzeća. Kako navode, riječ je o inovativnom, praktičnom i isplativom servisu, koji je rezultat saradnje NLB Banke i VG eFiskal kompanije – fiskalnoj kasi na kojoj je moguće plaćati karticom kao na standardnom POS terminalu, što je novitet za crnogorsko tržište.

Zahvaljujući operativnom sistemu koji integriše funkcionalnosti klasičnog POS terminala i fiskalne kase ovaj uređaj se može koristiti istovremeno za gotovinska plaćanja i digitalna plaćanja kakva su plaćanje karticom i mobilnim telefonom. Kao na standardnom POS terminalu moguće je da kupci obave plaćanje putem mobilnih novčanika ili drugih mobilnih uređaja koji podržavaju plaćanje putem NFC tehnologije.

Izdvajamo ključne prednosti ovog servisa:

  • Biznis dobija dva servisa po nižoj ukupnoj cijeni u odnosu na dosadašnju praksu kada je bilo potrebno obezbijediti i kasu, i pos terminal, ukoliko želi da posluje sa karticama.

Posljedično, niži su troškovi poslovanja – dva servisa u jednom proizvodu.

  • Povećanje prometa odnosno prevenira se rizik od izgubljene kupovine jer sada svojim kupcima omogućavate različite mogućnosti za plaćanje: plaćanje gotovinom, platnim karticama, mobilnim telefonom i drugim uređajima za beskontaktno plaćanje. Omogućeno je plaćanje svim Visa i Mastercard karticama, bez obzira na banku koja je izdala karticu.
  • Sredstva od kartičnih transakcija su raspoloživa narednog radnog dana.

Osim osnovne funkcije kase sa POS servisom, ova kasa nudi i dodatnu mogućnost – aktiviranje programa lojalnosti (popusti, keš-bek i dr.).

Više detalja o ovoj inovativnoj ponudi na domaćem tržištu dostupno je na www.nlb.me, kao i na internet portalu bančinog partnera VG eFiskal.

Zahtjev za naručivanje ovog servisa moguće je poslati online, putem forme dostupne na https://go.nlb.me/pos

Stalno ulaganje u tehnologije koje pojednostavljuju život i unapređuju poslovanje u domaćem regionu, utkano je u strategiju NLB Banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *