Nedjeljni poslovni horoskop 21. novembar – 27. novembar

Dodajte komentar

OVAN

Na samom početku nedelje dobićete ono što ste toliko dugo čekali: nekoga da provedete dan sa njim, da se smejete i radosno skakućete (i ako je tu još ljubav umešala prste – grlite). Život je odjednom ponovo veoma zabavan. Čudno je kako se brzo preokrenu stvari u životu, zar ne? Bićete kao na trci formule jedan, posebno u sredu. Dosta dobrih stvari, plus nekoliko pomalo dosadnih koje morate da odradite (najverovatnije posao, iako vama nikad i ništa nije dosadno, ali u tom trenutku će vam se činiti tako). Tokom vikenda sve oči će biti uprte u vas i vašu dragu osobu.

BIK

U ponedeljak ćete imati stotinu pitanja u glavi: šta se to dešava kod kuće? Zašto sve odjednom deluje toliko haotično? I, najvažnije pitanje – da li to sve ima veze i kakve sa vama? Ukoliko je moguće, nemojte sebe uvlačiti u nepotrebno ludilo i dramu. Dopustite drugima da pronađu rešenje i reše problem. Imate vi o čemu da mislite i pametnijim stvarima da se bavite. Sreda i četvrtak biće vrhunski dani, prepuni kreativnosti i zanimljivih dešavanja. Imate sjajne i komične prijatelje. Tokom vikenda pokušajte malo da usporite. Primirite se, budite umereni i nemojte raditi ništa ekstremno.

BLIZANCI

Na početku nedelje dajte sve od sebe da razgovarate sa prijateljem o tome šta vas muči. U najmanju ruku pošaljite email i pustite da to izađe iz vas. Jako je lep osećaj kada znate da postoji još neko na ovom svetu ko zna šta se ustvari dešava. Biće vam daleko lakše. Ukoliko sredinom nedelje budete usporeni, to je za očekivati. Neće vam pomoći ni sve kafe koje popijete. Moraćete napuniti baterije i zadržati malo energije za bolje dane. Ti bolji dani dolazi uskoro. Viken pred vama biće praktično opušten.

RAK

Ponedeljak je idealan dan da započnete svoje planiranje budućnosti. Nema nikakve logike da očekujete da se stvari reše same od sebe. Ukoliko sednete i zapišete svoje ciljeve, uvidećete koliko su ostvarivi. Kada to uvidite, daleko lakše ćete isplanirati korake koje treba da preduzmete, posebno u sredu i četvrtak. Posedujete sve neophodne činjenice i nekoliko ljudi spremnih da stanu za vas. Iskoristite petak da razmislite u kom pravcu da krenete – osvajate jedan po jedan cilj. Tokom vikenda prioriteti će se malo poremetiti. Neko u vašoj porodici tražiće pomoć.

LAV

Sjajno ćete se osećati u ponedeljak. Bićete prepuni energije i biće vam potpuno jasno gde idete. Imate dosta različite prijatelje i svako ima različite probleme (logično, zar ne?). Ali vi ćete im biti potrebni u utorak. Postoji verovatnoća da vas to odvrati od vašeg cilja kasnije u toku nedelje – ali to su vaši prijatelji i njima je potrebna vaša pomoć, a vi to jako dobro razumete. Naravno, već tokom vikenda bićete u prilici da se ponovo okrenete svojim obavezama i potrebama.

DJEVICA

Ne možete svima pomoći odjednom – vi ste jedna osoba! Ipak, vi se osećate kao super heroj i moguće je da ćete u ponedeljak delovati na više polja. Ali u utorak ili sredu, osetićete kako vas je sve to iscrpelo. Zapamtite – čak i super herojima je potreban odmor. Provedite četvrtak i petak radeći ono što volite kako biste obnovili svoju energiju. Tokom vikenda očekuju vas sasvim novi izazovi i želećete da vam je glava bistra i rasterećena (Savet – nisu svi onakvi kakvim se predstavljaju!).

VAGA

Očekujte konačno da počne da se naplaćuje vaš naporan rad u ponedeljak. Jedno vreme vam se čini kao da se ništa ne dešava i kao da vam život ubaci još koji limun i limunadu. Međutim, vi posedujete neverovatnu sposobnost da izgurate svoje ciljeve do kraja, čak i onda kada se čine nemogućim, a to ćete posebno uvideti u sredu i četvrtak. Imate prijatelje koji su spremni da pomognu. Pred vama će sada biti novi izazovi i novi ciljevi. Iskoristite petak i vikend da napravite plan i dobro isplanirate svoj sledeći korak. Ovo je samo početak vašeg veličanstvenog puta.

ŠKORPIJA

Na početku nedelje naićićete na jednu prepreku, na koju nikako niste računali. Svesni ste teškog puta koji ste odabrali, ali uvek vas iznenadi ljudska glupost. Zato napravite plan i držite se toga. Sredinom nedelje ćete uvideti da kako takve ljude možete jedino pobediti svojom ljubaznošću. Saznajte šta takve osobe najviše vole, na šta padaju – obožavanje, pažnja ? – i onda pokušajte da im to pružite, na svoj način, naravno. Vi ste majstor diplomatije, a ta veština će vam biti potreba posebno u petak. Biće potrebno izvesno vreme da uvidite realne promene, ali pravi nagoveštaj stiže tokom vikenda.

STRIJELAC

Vrlo je moguće da ćete se u ponedeljak pogubiti u sopstvenim mislima. Nekoliko sjajnih ideja vrzmaće vam se po glavi, ali vi ćete ih radije zadržati za sebe i sanjariti o njima sredinom nedelje. To je sasvim uredu, sve dok ne budete sigurni trenutka kada da krenete u realizaciju. Objasnite drugima da to nije ništa lično i da imate neke ideje koje niste još spremni da iznesete, jer je vrlo verovatno da će pomisliti kako ste dosta rezervisani (a i bićete u neku ruku, na šta imate potpuno pravo!). Kasnije u toku nedelje i tokom vikenda ponovo ćete biti otvoreni i spremni za druženja.

JARAC

U ponedeljak ćete vi i još jedna osoba sasvim drukčije videti stvari – vi ćete misliti da treba da se uradi na jedan način, a ona da treba na drugi. I u toj fazi je nemoguće reći ko je u pravu. Nemojte prebrzo donositi zaključke, posebno ne sredinom nedelje. Oboje imate dobre namere, ali oboje primate sve sa rezervom. Kada govorimo o tome, najbolje bi bilo da odete u jednu dugu šetnju, posebno u petak ili subotu. Majka Priroda ima toliko toga lepog da vam ponudi. Potrebno je da se opustite i upijate svaku boju i svaki zvuk koji vam ona sa zadovoljstvom pruža. To će vas svakako relaksirati i pomoći da spremniji dočekate sledeći ponedeljak.

VODOLIJA

Stara izreka kaže da ako nekog (nešto) volite, morate ga u jednom trenutku pustiti da ode. Ima dosta istine u tome, posebno na početku ove nedelje. Kasnije u toku nedelje moguće je da ćete očajnički želeti da je taj neko ili nešto u vašem životu. Imajte na umu da ukoliko to žele onda će, bez obzira na sve, biti pored vas. Sredinom nedelje bićete zaokupljeni mislima o tome šta je važno u vašem životu. Kao što znate, samo zato što je nešto sjajno ne znači i da je vredno. Tokom vikenda naučićete nešto novo o nekome koga volite i to će sve pomeniti.

RIBE

Kako započne nedelja uvidećete kako stari način razmišljanja ili rada više ne funkcioniše, niti ide vama u korist. Kako ste konstantno pred izazovima, moraćete promeniti neke navike, takođe. Možda da počnete ranije da ustajete. Možda da preuzimate veći rizik i prestanete da budete toliko strogi prema drugima. Šta god da je u pitanju, budite otvoreni za svoje nove ideje, posebno u sredu i četvrtak. Promene nisu lake i ponekad deluju zastrašujuće, ali uglavnom su to promene na bolje. Pred kraj nedelje upoznaćete nekog ko nije toliko organizovan kao vi, a to će vas izluđuje.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *