NLB Banka i Visa vas vode na FIFA World Cup Qatar 2022™  

Dodajte komentar

NLB Banka je u saradnji sa kompanijom Visa pripremila veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada odlazak u Katar na dva polufinalna meča FIFA World Cup Qatar 2022™ za dvije osobe.

Svi klijenti NLB Banke koji za plaćanje koriste Visa kartice, osim NLB Visa Gift kartice, mogu da učestvuju u nagradnoj igri koja traje od 26. 9. do 23. 10. 2022.

Potrebno je da obave najmanje jednu platnu transakciju u iznosu 10 EUR ili više, na POS terminalima (u zemlji, inostranstvu i Internet plaćanja) i da se registruju putem zvaničnog portala NLB Banke kako bi imali šansu da osvoje neku od vrijednih nagrada.

Ljubitelji fudbala magiju Svjetskog prvenstva u fudbalu mogu doživjeti zahvaljujući saradnji NLB Banke i kompanije Visa International.

Osim glavne nagrade učesnici u nagradnoj igri imaju priliku da osvoje i jednu od 20 nedjeljnih nagrada, u vidu brendirane sportske torbe sa “Al Rihla” – zvaničnom Addidas loptom Svjetskog prvenstva u Kataru, termosom, peškirom i kačketom.

Pored šanse za osvajanje nagrada, klijenti NLB Banke Visa karticama mogu ostvariti dodatne povoljnosti u vidu popusta do 20% ili trgovinu na 24 rate Visa kreditnim karticama u više od 400 radnji NLB Popust partnera širom zemlje. Povoljnosti kod NLB Popust partnera dostupne su tokom cijele godine.

Nagradna igra je još jedna prilika da nagradimo lojalnost klijenata NLB Banke, koji za plaćanje koriste Visa kartice ili Visa karticama obavljaju plaćanja putem NLB Pay mobilnog novčanika.

Više informacija o nagradnoj igri, nagradama i Visa karticama na www.nlb.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *