Air Serbia prodaje karte do Tivta i Podgorice za 39 eura

Srpska avio kompanija Air Serbia pripremila je akciju tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte po cijenama od 39 do 69 eura po smjeru za više od 40 destinacija u regionu, Evropi i Americi.

Promotivne avio-karte biće u prodaji do 2. oktobra, a odnosiće se na putovanja od 29. septembra ove godine do 29. marta 2023. godine.

“Nakon perioda smanjenog kretanja, usljed pandemije korona virusa, putnici se sve više vraćaju putovanjima. Osluškujući njihove potrebe pripremili smo i ovu ponudu. Vjerujemo da će snižene cijene avio-karata putnicima biti samo jedan od motiva da bolje upoznaju sve atraktivne destinacije do kojih leti Air Serbia”, navode u avio-kompaniji.

Avio-karte do Barselone, Atine, Tivta i Podgorice biće dostupne po najnižnoj cijeni od 39 eura, dok će karte do Rima, Zagreba, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bukurešta, Skoplja, Soluna, Sofije, Tirane, Sarajeva i Ljubljane biti dostupne po cijeni od 49 eura na više.

Avio-karte do Salcburga, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake i Barija moći će da se kupe po početnoj cijeni od 59 eura, dok će za letove do Valensije, Palma de Majorke, Madrida, Londona, Pariza, Amsterdama, Frankfurta, Berlina i Istanbula ona iznositi 69 eura.

Ovom promo-akcijom obuhvaćen je i Njujork, za koji se karte mogu kupiti po početnoj ceni od 389 eura po smjeru.

Izvor: Beta

Check Also

Broj putnika na evropskim aerodromima udvostručen u 2022.

Putnički saobraćaj na evropskim aerodromima je konačno počeo da se oporavlja od krize izazvane kovidom-19, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.