Prijave u toku: Od 20. septembra online kurs Investiranje na berzama

Senzal kapital najavljuje jesenju sezonu svojih predavanja koja će početi 20. septembra kursem Investiranje na berzama, pa pozivaju sve zainteresovane da im se jave.

“Cilj kursa je da onima koji imaju želju da trguju na berzama, omogućimo da steknu dovoljno znanja i sigurnosti da to mogu sami da rade, da ih uvjerimo da investiranje na berzama nije bauk, čak i za one koji nemaju veliko znanje iz ekonomije ili o finansijskim tržištima”, navodi vlasnik i izvršni direktor Senzal kapitala Rade Rakočević.

Ključne teme vezane su za upravljanje ličnim bogatstvom i investiranje na berzi. Obuku čine četiri interaktivna onlajn predavanja koja će biti održavana u vremenu od 18 do 20 časova, a učesnici imaju mogućnost i da ih naknadno pogledaju.

Teme predavanja su:

– Struktura i vođenje lične imovine
– Osnovna pravila kod investiranja – definisanje ciljeva i strategije
– Fundamentalna i tehnička analiza
– Trgovina akcijama i ETF-ovima – analiza i donošenje odluka u realnom vremenu

Po završetku kursa, svi polaznici će imati dvomjesečnu podršku za sva pitanja oko investiranja.

Planirano je i druženje uživo, kada će polaznik čija akcija zabilježi najveći rast, dobiti i nagradu – ručak sa mnom“, najavljuje Rakočević.

Za rane uplate do 13. septembra cijena kursa je 28.320 dinara odnosno 240 eura sa uračunatim PDV-om, dok oni koji se odluče nakon tog datuma treba da izdvoje 35.400 dinara ili 300 eura, takođe sa PDV-om.

Više detalja o kursu i prijavama možete naći na OVOM LINKU.

 

Check Also

Broj putnika na evropskim aerodromima udvostručen u 2022.

Putnički saobraćaj na evropskim aerodromima je konačno počeo da se oporavlja od krize izazvane kovidom-19, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.