Vrijedna donacija za opremanje trga i dječijeg igrališta u Kolašinu

Dodajte komentar
default

Kompanija “Montenegro Luxury Hotels and Resorts”, investitor hotela Montis Mountain Resort u Kolašinu, donirala mobilijar vrijedan 20.570 eura potreban za opremanje dječijeg igrališta, teretane na otvorenom i glavnog gradskog trga.

Ideja investitora bila je da, i prije početka rada hotela, da doprinos lokalnoj zajednici u kojoj posluju, kroz aktivnosti koje će imati uticaj na poboljšanje sveukupnog gradskog ambijenta. “Jedan od prioriteta za koje se u našem radu zalažemo jeste održivo poslovanje, podrška najmlađima i briga o zaštiti životne sredine. S tim polaznim ciljem, odlučili smo da Opštini Kolašin pomognemo u opremanju dječijeg igrališta u užoj zoni centra grada, kao i nabavci mobilijara za uređenje glavnog gradskog trga.” – saopšteno je iz kompanije. Donacija je obuhvatila nabavku 15 klupa, 4 stuba sa led svjetiljkama, 10 kanti za otpatke, 65 metara oborenih ivičnjaka i 20m³ greze za podlogu, koje su postavljene u skladu sa opštinskim planovima.

Pod motom “Osmijeh se vratio u park”, u srijedu 17.08.2022.godine na desetine kolašinskih mališana i najmlađih sportista iz tog grada proslavili su otvaranje novog dječijeg igrališta, a glavni gradski trg dobio je klupe za predah starijih i mlađih sugrađana, kao i sve brojnijih posjetilaca Kolašina.

default

“Naša kompanija se sa velikim zadovoljstvom odazvala pozivu Opštine Kolašin za učešće u ovom projektu, jer smatramo da je doprinos unapređenju lokalnog ambijenta i postojećih gradskih sadržaja izuzetno važan kako za građane, tako i za sve goste Kolašina. Ovo je samo jedna u nizu društveno odgovornih aktivnosti koje je naša firma realizovala u periodu od početka izgradnje hotela Montis u Kolašinu, a sasvim je izvjesno da se na tome nećemo zaustaviti” – saopštio je Radoica Vuković, izvršni direktor kompanije “Montenegro Luxury Hotels and Resorts”.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *