Crnogorski Telekom: 27. jula sedmi „Konferencijski poziv sa analitičarima“

Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima, na kojem će Crnogorski Telekom akcionarima i drugim zainteresovanima predstaviti poslovne rezultate kompanije ostvarene u prvoj polovini 2022. godine, biće organizovan u srijedu, 27. jula u 15 sati.

Kako su istakli iz te telekomunikacione kompanije, predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće prisutnima na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

Oni pozivaju zainteresovane akcionare i investitore da se do utorka, 26. jula, do 16 časova, prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju. U naslovu e-maila potrebno je istaći „Prijava za 7. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Crnogorskog Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt.

To će biti sedmi „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije, ističu iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

„Konferencijski poziv sa analitičarima“ održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 27. jul. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Check Also

Ovo su dobitnici nagrada PKCG

Odbor za dodjelu nagrada Privredne komore donio je odluku da kompanije Hemosan, Zetagradnja i Fly …

Leave a Reply

Your email address will not be published.