Usavršavanje engleskog jezika na Malti

Dodajte komentar

Renomirana Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM), u saradnji sa prestižnim partnerima NSTS, školom jezika sa najdužim iskustvom, nudi brojne programe za različite uzraste: učenike osnovnih i srednjih škola, studente, ali i poslovnu zajednicu.

Poslovni engleski

Naši renomirani partneri NSTS Malta nude niz mogućnosti i za studente, svršene studente, kao i za poslovnu zajednicu, kroz programe koji pružaju mogućnost:

– usavršavanja poslovnog engleskog,

– engleskog određene struke (bankarstvo, medicina, arhitektura, građevina…),

– profesionalni razvoj profesora engleskog jezika.

Polaznici ne moraju imati radno iskustvo, a takođe mogu biti i na visokim menadžerskim pozicijama. Ono što je zajedničko za sve njih jeste da stečene tehnike, znanja i iskustva kasnije koriste tokom daljeg karijernog razvoja.

Kursevi, koji mogu biti individualni ili grupni, u cjelosti su prilagođeni aplikantima i organizuju se tokom cijele godine.

Učenici osnovnih i srednjih škola

Našim učenicima osnovnih i srednjih škola pružaju se brojne mogućnosti, kao što su:

– škola jezika tokom ljeta,

– ekskurzije edukativnog karaktera,

– program razmjene srednjoškolaca.

Ljetnja škola engleskog jezika, kao jedan od napopularnijih NSTS programa, učenicima omogućava usavršavanje jezika, upoznavanje nove kulture, sticanje prijatelja iz različitih krajeva svijeta, kao i veliki broj vannastavnih aktivnosti, u kojima učenici uživaju. Moguća su individualna ili grupna putovanja.

Ekskurzije u trajanju od jedne sedmice organizuju se tokom školske godine za grupe, uz pratnju, uglavnom tokom raspusta. Pored usavršavanja engleskog jezika, polaznici uživaju u bogatom programu i aktivnostima i nakon nastave.

Program razmjene srednjoškolaca na Malti namijenjen je učenicima srednjih škola, koji planiraju da provedu jedan semestar ili cijelu školsku godinu vani. Iskusiće kvalitetan nastavni plan i program, benefite obrazovnog sistema najsličnijeg engleskom, postaće zreliji, odlučniji i spremniji za studije.

 

CLUB 50+

NSTS Malta nudi programe i za polaznike različitih životnih dobi, pa je tako program Club 50+ veoma popularan. Polaznicima omogućava usavršavanje engleskog jezika kroz kvalitetno osmišljena i zanimljiva predavanja i druženja, koji se pretežno baziraju na komunikaciji i razmjeni iskustava. Takođe, tokom slobodnog vremena, organizovane su i kraće ekskurzije, šetnje, kao i razgledanja brojnih kulturnih i istorijskih znamenitosti i atrakcija Malte.

Kursevi su grupnog karaktera i organizuju se tokom cijele godine.

Više informacija o programima koje nudi Agencija ISEM zainteresovani kandidati mogu dobiti putem telefona: 069 085 505, Instagram stranice: isem.agency ili e-maila: [email protected]

 

 

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *