Usaglašene procedure za transfere od Aerodroma Tivat do budućeg vodenog terminala

Delegacija Vlade koju je predvodio premijer Dritan Abazović obišla  je lokaciju budućeg vodenog terminala Aerodroma Tivat koji će putnicima omogućiti da izbjegavaju gužvu u drumskom saobraćaju i da brodskim transferom stižu do svojih odredišta.

Predstavnici Aerodroma Crne Gore informisali su nadležne o do sad realizovanim zadacima u vezi sa funkcionisanjem vodenog terminala ove sezone.

Sa predstavnicima dva rizorta koji su za sada iskazali interesovanje za brodski transfer putnika od i do Aerodroma Tivat, usaglašene su procedure prihvata i transfera putnika od Terminala 2 do vodenog terminala.

“Nakon izlaska iz terminalne zgrade, putnici će biti usmjereni do Terminala 2, gdje će ih čekati hotelsko vozilo koje ih prevozi do vodenog terminala. Na taj način vozila sa putnicima neće izlaziti na magistralni put Budva-Tivat. Aerodromi Crne Gore će postaviti rampu ispred Terminala 2 i na taj način će se regulisati ulazak/izlazak vozila. Radovi na uređenju ove saobraćajnice su u toku”, navode Aerodromi.

Takođe, u cilju eventualnog prevoza putnika komercijalne avijacije, a koji izraze želju za prevoz vodenim putem do određenih destinacija, ACG nastavljaju komunikaciju sa predsjednikom Opštine Tivat.

Check Also

Kako se Evropa suočava s globalnom krizom hrane?

Stalan nadzor, ublažavanje propisa i nastavak uvoza žitarica – neke su od mjera kojima EU …

Leave a Reply

Your email address will not be published.