Sedmi Made in New York Jazz Festival: Još tri dana džeza u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Sedmo izdanje Made in New York Jazz festivala održaće se večeras u Tivtu i u nedjelju u Podgorici, oba sa početkom u 21 čas.

„Ugostićemo neka od najvećih imena svjetske jazz scene: Camille Thurman (saksofon), Allan Harris (gitara), Benny Benack III (truba), Darrell Green (bubanj), Jesús Molina (klavir), Russell Hall (kontrabas), Yaacov Mayman (saksofon, flauta), a scenu sa njima dijeliće Filip Bulatović (klavir, klavijature), Šule Jovović (gitara), Vladimir Maraš (klavir, klavijature) i naš gost iz Berlina Ben Kraef (saksofon)“, najavili su organizatori ovog događaja.

Kako su precizirali, sjetra će u jazz klubu Sejdefa od 22.30 časova nastupiti „MAPO keys band“, inače autorski projekat pijaniste i dirigenta Big benda RTS-a Filipa Bulatovića.

Cijena pojedinačnih ulaznica za koncerte na Synchro Stage-u u naselju Porto Montenegro u Tivtu i u atrijumu The Capital Plaza u Podgorici je 20 eura.

Cijena ulaznice za koncert u jazz klubu Sejdefa je deset eura.

Karte možete kupiti u Ethno Jazz Club-u Sejdefa, na Bulevaru Stanka Dragojevića 10 u Podgorici (Mob: 069000150) i u Blue Room u Porto Montenegru (Mob: 069300042)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *