Nagrade UPCG za najmenadžerke, društveno odgovorno poslovanje i poseban uspjeh

Dodajte komentar

Nagrade Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) za društveno-odgovorno poslovanje i najmenadžerku, te priznanja za poseban uspjeh u prošloj godini, dodijeljene su na jučerašnjoj svečanosti ove privredne asocijacije.

U oblasti brige za zaposlene, nagradu za srednje preduzeće dobili su kompanije BILD STUDIO i JUGOPETROL AD.

Nagrade za brigu o zajednici za malo preduzeće dobili su kompanije COCA COLA HBC i PUBLICITET, za srednja preduzeća BILD STUDIO, REGENT PORTO MONTENEGRO i KALAMPER.

Za brigu za životnu sredinu u kategoriji srednjih preduzeća nagrađen je hotel CUE Podgorica.

Uručeno je i osam ravnopravnih nagrada za najmenadžerke u Crnoj Gori. U kategoriji PRIVREDA, one su pripale izvršnoj direktorici firme ARHIMED Dejani Ponoš i  izvršnoj direktorici kompanije Ocean Montenegro Neli Vitić. U kategoriji JAVNI SEKTOR dobitnice su načelnica Službe za inspekcijske i informacione sisteme za izvještavanje u okviru inspekcijskog nadzora u Upravi za inspekcijske poslove Vanja Grgurović i šefica Odjeljenja za IT u Ministarstvu finansija Crne Gore Bojana Bajić. Za CIVILNI SEKTOR, ravnopravne dobitnice nagrada su  izvršna direktorica NVO Roditelji Kristina Mihailović i izvršna direktorica NVU Tinker Jelena Milojković. U kategoriji MEDIJI, nagrade su dobile izvršna direktorica Print Media Ana Mirović i predsjednica i osnivačica Centra za istraživačko novinarstvo Crne Gore Milka Tadić Mijović.

Priznanje UPCG za poseban uspjeh uručeno je osnivačici kompanije Mika Proart Mileni Đergović za projekat „Nikšićko Rocks – PJESMA ZA DRUŠTVO“ koji je kroz 24 koncerta ujedinio medijske kuće i domaće pop-rock izvođače.

Navedenoj svečanosti prethodilo je održavanje sjednice Skupštine Unije poslodavaca. Naime, ovo udruženje podnijeće inicijativu o izmjenama Zakona o Privrednoj komori Crne Gore (PKCG) kojim bi se ukinulo obavezno članstvo. Delegati Skupštine usvojili su godišnje izvještaje i dopune Statuta, te odobrili redizajnirani logo urađen povodom 20 godina uspješnog poslovanja organizacije.

Izvor: Mediabiro

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *