Izabrani dobitnici drugog kola MTEL-ovog konkursa „Zajedno ka vrhu“!  

Po 1000 eura za pobjednike Aleksandra Cvijovića i Milicu Petričević

Povodom proslave 15-og rođendana, kompanija MTEL je u aprilu objavila javni poziv za mlade autore, na temu: „Zajedno ka vrhu“. Danas su iz MTEL-a saopštena imena pobjednika drugog kola nagradne igre koji su osvojili nagrade od po 1000 eura. Aleksandar Cvijović iz Bara je autor videa koji je dobio najveći broj glasova putem platforme zajednokavrhu.me.

Dobitnica nagrade koju je izabrao žiri kompanije MTEL je Milica Petrčević iz Podgorice za fotografiju na zadatu temu.

Konkurs se nastavlja i trajaće do 15.novembra, ove godine, a svakog mjeseca će MTEL nagraditi po dva pristigla rada sa po 1000 eura, od kojih jednu nagradu dobija rad sa najvećim brojem glasova putem platforme zajednokavrhu.me., a drugu nagradu dobija rad koji bira žiri MTEL-a.

Konkurs je otvoren za sve koji vole i umiju da se iskažu u umjetnosti, a koji su mlađi od 35 godina. Iz MTEL-a pozivaju mlade talentovane ljude da slikaju, pišu, komponuju, pjevaju, glume, vajaju ili na neki sebi svojstven način ispolje kreativnost na temu „Zajedno ka vrhu“.

Nagradni fond je 15.000 eura, dakle 15 najtalentovanijih stvaralaca MTEL će nagraditi sa po 1000 eura.  U decembru će od svih pristiglih radova žiro odabrati i petnaestog dobitnika nagrade.

Uslovi konkursa su postavljeni na web stranici zajednokavrhu.me.

Za više informacija skeniraj QR kod

Check Also

Željezarci: Ako do ponedjeljka ne bude poziva iz EPCG, počinjemo proteste

Radnici Željezare na današnjem zboru odlučili su da čekaju do ponedjeljka 6. februara zvaničan poziv …

Leave a Reply

Your email address will not be published.