Telekom: Engleska Premijer liga od avgusta na Extra TV–u

Za manje od dva mjeseca počinje nova sezona najgledanije fudbalske i sportske lige na svijetu – engleske Premijer lige, a korisnici Extra TV-a Crnogorskog Telekoma biće među gotovo 5 milijardi gledalaca koji redovno prate utakmice ove lige. Osim najboljeg sportskog sadržaja, novi Extra TV korisnici koji odaberu Extra Trio ili Magenta 1 pakete prvih šest mjeseci plaćaju pola pretplate, i dobijaju besplatan Extra TV na drugom televizoru.

Telekom je na ovaj način zaokružio vrhunsku sportsku ponudu koju nudi svojim korisnicima, koja uključuje špansku, italijansku i francusku ligu, kompletan paket Lige šampiona i Lige Evrope, kao i NBA.

Engleska Premijer liga, koja od avgusta i sezone 2022/23. dolazi na Extra TV korisnicima Telekoma donosi preko 300 mečeva po sezoni. O kvalitetu Premijer lige dovoljno govori i činjenica da se ova liga nalazi na prvom mjestu evropskih liga po UEFA koeficijentu već 5 godina zaredom, a čak 5 klubova iz ove lige je imalo priliku da osvoji Ligu šampiona.

Koliko je jaka konkurencija i koliko atraktivan fudbal očekuje ljubitelje ovog sporta na Extra TV-u govori podatak da je čak 7 klubova osvojalo Premijer ligu u zadnjih 30 godina. U praksi, to znači da praktično svako kolo Premijer lige donosi po jedan derbi, što je ujedno i vrhunski fudbalski užitak svake sedmice uz Extra TV.

Najbolje svjetsko ligaško fudbalsko takmičenje od 6. avgusta se gleda na kanalima Arenasport, a više detalja o Premijer ligi i promotivnoj Extra TV ponudi Telekoma dostupno je na posebnoj stranici.

Check Also

EU i Južna Koreja: SAD diskriminišu strane proizvođače električnih vozila

Većina električnih vozila neće biti pogodna za odobravanje poreznih kredita zbog zakonske odredbe u SAD-u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.