Rekonstruisano 200 soba TN Slovenska plaža

Dodajte komentar

HG Budvanska rivijera je u saradnji sa Investiciono razvojnim fondom kroz veoma povoljan kreditni aranžman renovirala i predala na upotrebu 200 soba u rangu četiri zvjezdice, u vilama “Ruzmarin” i “Maslina” Turističkog naselja Slovenska plaža.

Izvršni direktor Budvanske rivijere Jovan Gregović kaže da su blokovi kompletno renovirani, što podrazumijeva i adaptaciju instalacija, krovova, holova i svih propratnih sadržaja.

“Repro materijal je u međuvremenu poskupio, tako da je uloženih pet miliona realna cijena. Saradnja sa IRF je veoma uspješna,izvođači radova su u roku završili sve obaveze i već je na tržištu novi kvalitet naše HG. U planu je i nadam se da ćemo uspjeti da realizujemo, renoviranje kapaciteta koji su ostali u rangu tri zvjezdice, tako da ćemo imati još kvalitetniju ponudu naredne sezone”, rekao je Gregović.

Državni sekretar za turizam Damir Davidović ističe značaj i snagu HG Budvanske rivijere.

“Nova ponuda i kvalitet sigurno će zadovoljiti visoke standarde emitivnih tržišta. Sinergija sa IRF je veoma značajna i ovo bi trebalo da bude primjer saradnje i funkcinisanja tima koji pobjeđuje sa odličnim rezultatima. Optimizam mora biti utemeljen na kvalitetu i ohrabruju poruke da će menadžment nastaviti u tom smjeru. Podrška od resornog ministarstva neće izostati ali očekujem i pomoć od lokalne uprave, NTO , nastavak saradnje sa IRF”, dodao je on.

Renovirane vile HG Budvanska rivijera već su na tržištu.

Izvor: RTCG

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *