Xiaomi dani u Tehnomax-u

Dodajte komentar

Kada se udruže svjetski tehnološki lider Xiaomi i crnogorski maloprodajni lider Tehnomax, onda fantastična ponuda za kupce ne može da izostane! U svim Tehnomax maloprodajnim objektima širom Crne Gore i na njihovom sajtu www.tehnomax.me možete uživati u bogatoj Xiaomi paleti proizvoda, ali i častititi sebe ili dragu osobu nekim od vodećih tehnoloških proizvoda. Sada je dodatni razlog za to jer, ova dva brenda obilježavaju Xiaomi dane u Tehnomax-u, od 1. do 15. juna, i za vas su spremili novi pametni telefon, pametne slušalice, pametni sat, robot usisivač ili jedan od omiljenih proizvoda – električni trotinet po super cijenama!

Partnerstvo između Xiaomi-a i Tehnomax-a gradi se i traje godinama, te kupci mogu biti sigurni da će dobiti jedinstveno iskustvo u kupovini, koje se zasniva na kvalitetu proizvoda i usluge, povjerenju i najboljem odnosu cijene i kvaliteta.

Xiaomi je internet kompanija sa fokusom na pametne telefone i pametni hardver, zajedno povezanim Internet of Things (IoT) platformom. S jednakim naglaskom na inovacije i kvalitet, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno razvija nevjerovatne proizvode po fer cijeni kako bi svi na svijetu uživali u boljem životu uz pomoć inovativne tehnologije.

Pored stalnog unapređenja asortimana i akcijskih ponuda, da su korisnici Xiaomi-ju na prvom mjestu, uz pružanje vrhunskih tehnologija svim fanovima, svjedoče priznanja koje su uređaji ove kompanije dobili, a tiču se pitanja bezbijednosti korisnika. U januaru ove godine korporacija Xiaomi je dobila potvrdu bezbijednosti od Njemačke savezne kancelarije za bezbijednost informacija – BSI koja je sprovela reviziju Xiaomi pametnih telefona.

Sve to ne bi bilo na visokom nivou dostupno kupcima u Crnoj Gori bez partnera poput Tehnomax-a, koji su tu da upoznaju kupce sa paletom Xiaomi proizvoda i da im na licu mjesta prezentuju funkcionisanje i performanse proizvoda, ali i obezbijede različite načine plaćanja, najbolje uslove isporuke i garancije. Na tom putu Tehnomax je zauzeo lidersku poziciju, jer uvažava najzahtjevnije svjetske standarde iz ove oblasti uz tim vrijednih, posvećenih, stručnih, kreativnih i iskusnih zaposlenih, dok svakodnevno ide naprijed i teži zajedničkom uspjehu.

Kompletan Xiaomi asortiman, kao i akcijske artikle možete pronaći u 16 prodajnih objekata Tehnomax-a širom Crne Gore kao i na njihovom sajtu www.tehnomax.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *