Deseta donacija “Trebjese”: Vrijedan aparat za sterilizaciju za Dom zdravlja Danilovgrad

Dodajte komentar

Pivara „Trebjesa“ obezbijedila je za Dom zdravlja „Dimitrije – Dika Marenić” u Danilovgradu vrijednu opremu – aparat za sterilizaciju Autoklav, vrijedan oko 5.000 eura.

Nikšićka kompanija je tokom prethodne četiri godine donirala različite vrste medicinske opreme za devet domova zdravlja širom Crne Gore.

„Zadovoljstvo nam je što je Dom zdravlja u Danilovgradu postao deseta institucija kojoj doniramo aparat bez kojeg se ne može zamisliti adekvatna zdravstvena njega. Vjerujemo da ovom donacijom činimo da zaposleni u zdravstvu imaju još bolje radne uslove, a pacijenti najbolju moguću njegu. Pivara „Trebjesa“ je od 2018. do sada u zdravstveni sistem uložila više od 50 hiljada eura i naša misija se nastavlja. Osluškujemo i dalje potrebe zajednice u kojoj živimo i radimo i kojoj smo siguran oslonac“, poručila je Natalija Đordan menadžerka korporativnih poslova u Pivari “Trebjesa”.

Iz Doma zdravlja Danilovgrad zahvalni su na pravovremenoj, vrijednoj i prijeko potrebnoj donaciji.

“Ovakvi primjeri društvene odgovornosti vraćaju nam vjeru u ljudskost i plemenitost. Svakodnevno se u svom poslu susrijećemo sa različitim izazovima u kojima nam je najvažnije da pacijenti dobiju najbolju moguću medicinsku uslugu, pa prema tome cijenimo i vrednujemo svaki vid pomoći. Ovo je ujedno i primjer kako udruženi možemo praviti značajne korake ka boljem zdravstvu”, poručio je direktor Doma zdravlja Danilovgrad dr Todor Tomašević.

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *