ATV susret u Crmnici: Promocija novih staza i potencijala Virpazara

Dodajte komentar

ATV susret Crmnica počeo je danas na Virpazaru u organizaciji ATV kluba Montenegro. Brojni učesnici i posjetioci okupili su se oko 10 sati na organizovanom doručku, a trka je počela oko 11 časova.

Prisutnima se tada obratio član ATV kluba Montenegro Goran Janković koji je tom prilikom posebno pozdravio predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića i zahvalio mu se na podršci.

“Posebnu zahvalnost dugujemo našem klupskom kolegi Zoranu Kopitoviću, koji je zaslužan za organizaciju ovog skupa. On je sa ekipom iz kluba i mještanima iz svog sela, na čemu smo im neizmjerno zahvalni, unazad tri mjeseca, a dijelom i prošle godine intenzivno radio na pripremanju staze podstaknut organizacijama kolega iz drugih gradova širom Crne Gore”, kazao je on.

Janković je poručio da će pomenuta staza predstavljati i jedan turistički izazov za sami Virpazar, i dodao je, pored klupskog druženja, ova trka doprinijeti valorizaciji samog Virpazara i njegove okoline.

“Za mene kao predsjednika Opštine predstavlja posebnu čast što naš grad ima ozbiljne potencijale u dijelu razvoja aktivnog turizma”, kazao je Raičević i dodao da se takav stav potvrđuje kroz aktivnosti koje ATV klub Montenegro sprovodi na području Crmnice.

“Ovaj događaj se idealno uklapa u koncepciju koju smo kao grad definisali, a to je da promovišemo sve vidove aktivnog turizma. Posebno sam srećan što na teritoriji našeg grada imamo dosta entuzijasta kao što je Zoran Kopitović”, poručio je Raičević.

On je svim takmičarima poželio bezbjednu vožnju, i ugodno druženje, zahvalivši se još jednom ATV klubu Montenegro.

Vođa trke Zoran Kopitović pojasnio je samu koncepciju staze i kazao da je ona ovog puta podijeljena na dvije staze, crvenu i žutu.

“Nadam se da ćemo svi veselo završiti današnju vožnju i okupljanje, i da će nam današnji dan ostati u lijepom sjećanju”, poručio je on.

Za sve učesnike kao i sve prisutne u 16 sati biće upriličen ručak, dok se kraj ture očekuje u 19 časova, nakon čega je organizovan muzički program.

Da bi sve proteklo u najboljem redu klub je obezbijedio i medicinsku podršku zahvaljujući članu doktoru Mladenu Filipoviću i njegovoj zdrastvenoj ustanovi Filipović. Organizatori poručuju da su dana tu redari,  kako bi sve prošlo u najboljem redu.

TAGOVI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *