NAGRADNA IGRA! Bankar.me vas vodi na najveću evropsku nft / crypto / metaverse konferenciju – TMRW Conference, Beograd, 13-15. maj

TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu.

Program ovog jedinstvenog događaja uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svjetskih stručnjaka iz ovih oblasti – skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

Na TOMORROW konferenciji biće riječi o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući rudarenje, ulaganje i još mnogo toga.
Posjetioci konferencije će naučiti o novim trendovima blokčejna i razvoju kriptovaluta, od najistaknutijih mislilaca i lidera u ovim oblastima, ali i razumjeti trendove u DeFi, DAOs i Web3.
Konferencija u Beograd dovodi i pionire Metaversa koji koji će edukovati prisutne posjetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na naše živote i svijet kakav poznajemo.

Program i potvrđene izlagače konferencije, možete pronaći na zvaničnoj stranici Tomorrow conference 2022. 

Portal Bankar, kao medijski pokrovitelj TOMORROW konferencije, u saradnji sa organizatorima vodi 10 najbržih čitalaca na ovo jedinstveno i vrlo vrijedno putovanje!

Dijelimo 2 regularne karte koje podrazumijevaju fizičko prisustvo konferenciji i dodatnih 8 karata za online praćenje konferencije!

Spremite prste, zategnite draft email za prijavu!

Najbrži čitaoci, koji nam pošalju svoje podatke (ime i prezime, telefon, zanimanje) tačno u 11h danas na našu email adresu [email protected], dobiće priliku da iz prve ruke sakupe najvrednije znanje današnjice!

Čitamo se!

Vaš Bankar, prvi ekonomski web magazin u Crnoj Gori

***

***

***

TOMORROW Twitter

TOMORROW Instagram

TOMORROW Facebook

Check Also

Godišnja inflacija premašila 11 odsto: Gorivo skuplje 42,6, a hljeb i žitarice 35,9 odsto

Potrošačke cijene u aprilu ove godine u odnosu na isti mjesec 2021, u prosjeku su …

Leave a Reply

Your email address will not be published.