U Kolašinu otvorena poslovnica kompanije MTEL na novoj lokaciji

Dodajte komentar

Danas je u Kolasinu otvorena poslovnica kompanije MTEL na novoj lokaciji u Ulici iV proleterske broj 8.

Tom prilikom izvrsna direktorica MTEL-a Tatjana Mandic je izmedju ostalog rekla: “U zelji da budemo blize korisnicima MTEL-a, gradjanima Kolasina i svim turistima, odlucili smo da otvorimo poslovnicu na atraktivnoj novoj lokaciji u Kolasinu. U MTEL-ovom investicionom planu je i sirenje fiksne mreze u Kolasinu, tako da cemo brzo doci u sve domove i poslovne prostore optickim kablom i najboljom ponudom paketa interneta, televizije i fiksne telefonije. Kolasin je potencijalno najrazvijeniji turisticki centar sjevera Crne Gore. Poznato je da je digitalna transformacija neophodna za razvoj privrede i cijelog drustva, za koju je neophodna kvalitetna telekomunikaciona infrastruktura. Obecavamo da ce MTEL biti podrska i oslonac za uspjeh i napredak kolasinskog regiona, kao i cijele Crne Gore pruzanjem kvalitetnih telekomunikacionih usluga.”

Na otvaranju je supervizor poslovnice Zeljko Vukicevic istakao da je danas svaki korisnik koji je dosao u poslovnicu dobio prigodan poklon od MTEL-a, kao i prvih 10 podnosilaca zahtjeva za MBOX paket dobili su gratis Smart Home uslugu. Svaka dopuna izvrsena danas u poslovnici vrijedjela je duplo vise i moze da se koristi za slobodnu potrosnju. Svi podnosioci zahttjeva za uvodjenje mSAT paketa satelitske televizije imace prvih 12 mjeseci trajanja ugovora pretplatu od samo 1 euro mjesecno.

Otvaranju je prisustvovao i predsjednik Opstine Kolasin Milisav Bato Bulatovic, koji je posebno istakao da razvoj privrede grada lezi na dobroj telekomunikaconoj infrastrukturi i da su pocastvovani da najveci telekomunikacioni operator MTEL ulaze u optiku u ovaj grad. Kolasin je turisticki centar sjevera Crne Gore i bice sigurno jedan od najznacajnijih i u regionu, a dobra telekomunikaciona usluga kakvu pruza MTEL je neophodna za kompletnu ponudu turistima.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *