Porto Montenegro najavljuje otvaranje novog gastro centra i središta zabave: Buddha Bar Beach

Dodajte komentar

Maj 2022. godine u Tivtu će obilježiti otvaranje Buddha Bar Beach-a– jedinstvenog gastronomskog i luksuznog konceptaljetnjeg načina života, na kultnoj lokaciji Porto Montenegro JahtKluba, u pravo vrijeme za predstojeću ljetnu sezonu.

Priznati svjetski brend u oblasti gastronomije, ugostiteljstva, velnessa, muzike i miksologije, legendarni Buddha Bar je iskoraknuo izvan svoje neoazijske sredine i pronaći će dom u vodećoj mediteranskoj marini za superjahte i luksuznojrezidencijalnoj zajednici u Boki, donoseći sa sobom jedinstvenogastronomsko i lifestyle iskustvo.

Smješten na spektakularnim globalnim lokacijama kao što suVenecija, Krit, Mikonos, u blizini izolovanih plaža ilihotelskih bazena sa predivnim pogledom, Buddha-Bar Beach koncept slovi za neprevaziđenu zabavu i hedonističko iskustvoposjetiocima tokom ljetnje sezone.

Kroz ovo partnerstvo, renomirani Buddha Bar Beach će postatidio Porto Montenegra kao jedne od vodećih lajfstaj destinacijana Jadranu i u zemlji.

Nesumnjivo postavljen da bude jedna od najpoželjnijih ljetnjihlokacija na crnogorskoj obali, gosti Buddha Bar Beacha moguda uživaju u jedinstvenom doživljaju koje kombinujeprepoznatljivu atmosferu legendarnog bazena PMYC, spektakularno gastronomsko iskustvo u novom, vrhunskomrestoranu, šiša-salon sa panoramskim pogledom na zaliv i jedinstvenu lokaciju na samoj obali.

Odabrani meni nudiće mnoštvo različitih ukusa i uticaja, a bićeprisutni elementi lokalne, primorske kuhinje i drugih popularnihselekcija, sa fokusom na prirodnim i organskim sastojcima izobližnjeg okruženja, čime će podrška biti pružena lokalnojekonomoji i proizvođačima.

Tokom ljetnje sezone lokacija će zapošljavati preko 70 ljudi.

Gostovanja svjetski poznatih DJ-eva i karakteristična atmosferadonijeće jedinstvenu ponudu u Porto Montenegro tokom ljetnjegperioda i doprinijeti prepoznatljivosti destinacije.

Jedinstveni koncept Buddha-Bar restorana osnovali su Tarja i Rejmond Visan 1995. godine sa idejom da postane mjesto kojekreativno kombinuje muziku, vrhunsku azijsku gastronomiju, jedinstvene koktele, opuštajući ambijent i izuzetno posvećen timprofesionalaca.

Prema riječima Tarje Visan: „Nevjerojatno smo uzbuđeni štoćemo ovog ljeta donijeti koncept Buddha Bar Beach u CrnuGoru. Sigurni smo da će lokacija i međunarodna reputacijaPorto Montenegro Yacht Cluba uz njegove kultne prostorepostati važan dio našeg portfolia, a jednako tako smo uvjerenida će koncept sam po sebi donijeti značajnu vrijednost ovojimpresivnoj destinaciji.”

Poslednjih godina, naselje Porto Montenegro i njegova vodećaluka za luksuzne jahte je prerasla iz letnje destinacije u cjelogodišnje poslovnu i porodičnu zajednicu u nastojanju da zadovolji potrebe rastuće klijentele koja želi

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *