Air Montenegro najavio nove linije za Cirih i Prag

Dodajte komentar

Air Montenegro uvodi letove za Cirih i Prag, a u pregovorima je i sa nekim drugim tržištima, saopšteno je Pobjedi iz te kompanije.

– Naš tim je tokom zime, kada je manji intenzitet saobraćaja, predano radio na pripremi za ljetnju turističku sezonu i imamo neke nove destinacije u sistemu – kazali su iz Air Montenegra.

Kompanija trenutno leti iz Podgorice za Beograd i Ljubljanu, dok su iz Tivta letovi za Beograd i Istanbul.

– U odnosu na prethodno ljeto, ove godine ćemo povećati broj letova na postojećim avio-linijama. Iz Podgorice i Tivta ka Beogradu imaćemo više dnevnih polazaka na nedjeljnom nivou. Iz Podgorice za Ljubljanu do 19. juna biće tri leta nedjeljno. Nakon toga, za Ljubljanu ćemo letjeti iz Tivta i to četiri puta nedjeljno i to sve do 14. septembra, kada ćemo ponovo saobraćati iz Podgorice tri puta sedmično – precizirali su iz Air Montenegra.

Navedeno je da je Banjaluka kao potpuno nova destinacija prošle godine dala odlične rezultate, prenosi Pobjeda.

– Zato smo odlučili da tokom ove sezone dodamo let više u odnosu na prošlu godinu i od 3. juna do 16. septembra imamo tri nedjeljno – rekli su iz Air Montenegra.

Najavili su da će od marta i aprila za Istanbul postepeno povećavati broj frekvencija sa četiri, odnosno pet puta nedjeljno sve do juna, kada će letovi biti svakodnevno i to sve do kraja oktobra, pa će uz Beograd to biti ruta sa najfrekventnijim saobraćajem.

– Osim dodadnih letova na postojećim linijama, već sada se na našem sajtu i putem ostalih kanala prodaje mogu rezervisati karte za Pariz, Nant i Lion. Za Pariz će u aprilu letovi biti utorkom, četvrtkom i subotom, a od maja do kraja oktobra uvodimo let petkom – saopštili su iz Air Montenegra.

Za Lion (od aprila do kraja oktobra) i Nant (od početka maja do kraja oktobra) će letovi biti svake subote.

– Na ovaj način nastavljamo da povezujemo Crnu Goru sa glavnim emitivnim tržištima, ne samo tokom glavne ljetnje turističke sezone već u pred i postsezoni – navode iz Air Montenegra i ističu da ih ohrabruje saradnja sa glavnim turoperatorima koji su iskazali veliko interesovanje za Crnu Goru.

– Vjerujemo da će predstojeća sezona nadmašiti prethodnu – poručeno je iz Air Montenegra.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *