Ambasador Ruske Federacije posjetio Asocijaciju menadžera Crne Gore

Dodajte komentar

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković primio je danas ambasadora Ruske Federacije u Crnoj Gori Vladislava V. Maslennikova.

Raičković je upoznao ambasadora Maslennikova sa aktivnostima Asocijacije menadžera Crne Gore. Istakao je posvećenost AMM-a unapređenju liderskih znanja i vještina, snaženju poslovnog networka i regionalne saradnje kroz Asocijaciju menadžera Jugoistočne Evrope i druge inicijative. Takođe je istakao da AMM snažno podržava pristupanje Crne Gore Evropskoj uniji, a naročito u pogledu podizanja standarda i konkurentnosti crnogorske privrede.

“Nj.E. ambasador Ruske Federacije Maslennikov sa interesovanjem se upoznao sa djelovanjem AMM-a u Crnoj Gori i regionu. Predočio je ograničenja koja su trenutno prisutna u poslovnoj saradnji između Crne Gore i Rusije. Sagovornici su saglasni da je rusko tržište značajno za turističku privredu Crne Gore ali da je pandemija izazvana Covid 19, presudno uticala da se ne uspostavi direktna avio linija između Rusije i Crne Gore. Polazeći od istorijske povezanosti, kulturnih i drugih veza, sagovornici su saglasni da treba iste unapređivati i razvijati, sa posebnim akcentom na privrednu saradnju”, naveli su iz AMM.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *