The Banker: CKB najbolja banka u Crnoj Gori za 2021. godinu

Prema izboru prestižnog finansijskog magazina “The Banker”, CKB je najbolja banka u Crnoj Gori za 2021. godinu. Pomenuti finansijski magazin proglasio je OTP banku za banku godine u Mađarskoj, dok je OTP grupa nagrađena u regionalnoj kategoriji srednje i istočne Evrope.

“Naši rezultati se u kontinuitetu prepoznaju i van granica Crne Gore što potvrđuje da se liderska pozicija CKB-a ne bazira samo na činjenici da smo najveća banka na tržištu, već i na posvećenom i odgovornom odnosu prema zaposlenima i klijentima. Ovaj pristup nam nije donio rezultate samo u pogledu ostvarenih prihoda, već nas je učinio strateškim partnerom države, privrede i bankarskog sektora u procesu stvaranja održivih i kvalitetnih poslovnih modela i praksi. Iza svega navedenog, nalazi se profesionalizam i predanost naših zaposlenih koji su doprinijeli da budemo ponosni dobitnici “The Banker” nagrade za 2021. godinu”, istakao je Tamaš Kamaraši, glavni izvršni direktor CKB-a.

Magazin “The Banker” je osnovan 1926. godine i važi za jedan od najrelevantnijih izvora finansijskih i ekonomskih informacija. Karakteriše se sadržajem koji nudi stručni i kritički osvrt na poslovne rezultate, aktivnosti i djelovanje finansijskih institucija.

Check Also

Direktori poreskih uprava: Veća naplata znači manje državnog zaduženja

Borba protiv sive ekonomije i poreske evazije jedan je od izazova svih Poreskih uprava zemalja …

One comment

  1. Ovo kosta 15000$, da znaju bankari, pa ko voli nek izvoli?.

Leave a Reply

Your email address will not be published.