Kompanija MTEL i u 2022. uz crnogorsku košarku

Produžetak saradnje koja traje od 2013. potpisali su izvršna direktorica kompanije MTEL Tatjana Mandić i predsjednik KSCG Nikola Peković.

Na konferenciji organizovanoj u prostorijama Košarkaškog saveza Crne Gore Peković je poručio da MTEL uvijek pomaže najboljima u sportu i na taj način pokazuje veliku društvenu odgovornost.

“Košarka je sportski brend Crne Gore, a naši košarkaši i košarkašice koji igraju u svim najjačim takmičenjima od NBA lige, preko Evrolige, najjačih nacionalnih liga, do ABA lige prepoznatljivi su svima na planeti. Naše reprezentacije godinama su dio košarkaške elite, a to najbolje pokazuje činjenica da su seniori 26. na svijetu, a 14. u Evropi, a naše košarkašice 20. na planeti i 11. na našem kontinentu. U vremenu kada rastu cijene svega, Košarkaškom savezu postaje sve teže organizovati pripreme i putovanja za osam naših reprezentacija koje igraju prestižna evropska takmičenja, finansijska sredstva su nam neophodna pa će nam podrška kompanije MTEL biti vrlo važna da nastavimo da bilježimo dobre rezultate i donosimo radost navijačima”, kazao je Peković.

Izvršna direktorica MTEL Tatjana Mandić ističe da je pravo zadovoljstvo za kompaniju što je istinska podrška i prijatelj Košarkaškog saveza na putu do ostvarenih uspjeha.

“Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu za 2022.godinu Mtel ulazi u 10-tu godinu pruzanja podrške našim reprezentativcima i pokazuje da čvrsto vjeruje u njihov uspjeh. Košarkaške reprezentacije Crne Gore sada ponovo kreću u nove misije i svjesni smo da to nije mali izazov, ali se nadamo da ćemo ovim našim doprinosom i njihovom posvećenošću, zajedno ostvariti velike rezultate”, poručila je Mandić.

Crnogorske košarkaške reprezentacije čeka vrlo izazovna godina. Seniori i seniorke nastavljaju kvalifikacije za Svjetsko, odnosno Evropsko prvenstvo.

Naše mlađe selekcije u obije konkurencije imaće takođe izazove na Evropskim šampionatima.

Košarkaški savez biće organizator prestižnog U20 Eurobasketa koji okuplja najveće nade evropske košarke, zbog toga će saradnja sa MTEL-om biti od velikog značaja.

Check Also

Lista automobila koji su trošili najmanje goriva od 1975. do danas

Prema sajtu Statista, kada kupuju automobile potrošačima nije toliko bitan ni njihov izgled, pa čak …

Leave a Reply

Your email address will not be published.