Nedjeljni poslovni horoskop 18. oktobar – 24. oktobar

OVAN

Pokušajte da odložite važne odluke za dane od utorka. Najverovatnije da ćete se naći između dve jednako primamljive alternative, ali jedna će vam odjednom postati primamljivija i jasnija. Utorak i sreda su vaši dani – bićete zvezda bez obzira gde se nalazite. Ukoliko u vašem poslu postoji slaba tačka, sada je vreme da to ispravite. Velika odluka koju treba da donesete u petak nosi sa sobom veliki rizik. Pokušajte da dokučite da li se taj rizik isplati ili ćete se naći u neželjenoj poziciji.

BIK

Što se tiče saradnika i klijenata, vi ste rok zvezda ili super model u ponedeljak. Ne morate im objašnjavati da je za vaš nedavni uspeh više zaslužna sreća nego naporan rad. Sredinom nedelje moguće je da ćete poželeti da uzmete slobodan dan, jer ćete biti u dubljim mislima nego što to vaš posao dozvoljava. To je svakako dobro jer ćete uspeti da sagledate i razmislite o svojoj karijeri. Kada vas to prođe u četvrtak bićete upravo ona osoba na poslu koja se traži – ona koja donosi pozitivne promene i kreće se u pravom smeru.

BLIZANCI

Ponedeljak je idealan da započnete novi projekat. Dozvola će stići vrlo brzo i imaćete sve neophodne činjenice i informacije. Izdignite se iznad toga u sredu i sagledajte u kom se pravcu projekat kreće, jer ćete imati nove ideje koje opet vode ka novim poslovnim odlukama. Kraj radne nedelje vrlo brzo će vam proći u radu, a vi ćete biti sjajni u svemu tome. U petak ćete uvideti plodove svoga rada, posebno ukoliko se držite rasporeda i rokova. Vikend pred vama je samo vaš – ukoliko ga provedete na poslu imaćete dosta koristi.

RAK

U ponedeljak ćete uspostaviti veoma bitan kontakt. Možda nećete odmah shvatiti koliko vam je bitan, ali postaće neverovatno očigledno narednih nekoliko meseci kada ta osoba ili institucija napravi odličan posao sa vama. Sredinom nedelje odvojite vreme da razmislite gde se nalazite i u kom pravcu se krećete, kao i gde želite da budete za deset godina. Velika slika je veoma važna za vas u ovom trenutku. U četvrtak i petak do izražaja će doći vaše liderske sposobnosti, kada će vašem timu biti potrebne ozbiljne smernice. Tokom vikenda se posvetite poslu, ali u nedelju odvojite vreme da se odmorite.

LAV

U ponedeljak raščistite neke stare veze, kao i trenutne. Možda to neće biti lako, ali će svakako biti neophodno. Bićete posebno puni energije sredinom nedelje, spremni da se suočite sa svakim izazovom. Međutim, vaš optimizam zastaje u jednom trenutku i vi ćete uvideti rivala ispred sebe. Sve će biti daleko bolje u četvrtak, kada vam se sreća nasmeši. Ukoliko razmišaljte da tokom vikenda napravite zabavu za omiljene kolege, uradite to, jer će vam reputacija skočiti više nego što ste svesni.

DJEVICA

Od trenutka kada dođete na posao u ponedeljak do kraja dana, moraćete imati širom otvorene oči ali i uši, jer će neke ključne informacije doći do vas sasvim slučajno. Većina posla sredinom nedelje biće odrađena zahvaljujući neverbalnim i emotivnim razumevanjem, te se pripremite za neobične susrete. Oko četvrtka bićete u stanju da sve objedinite i pređete u akciju. Ovo je dobar period da krenete u novom i drukčijem pravcu ili da preuzmete vođstvo na nekom projektu. Tokom vikenda razmislite o svojoj karijeri.

VAGA

U ponedeljak ćete biti u prilici da razmislite o pravcima koji vam se nude. Sled događaja uticaće da sami napravite svoj sopstveni izbor. Ukoliko postoji posao koji ste odložili, sada je vreme da ga završite – ili pronađete sasvim novi način (kraći način) da ga završite. Sredinom nedelje događaji oko vas se zagrevaju, te biste mogli da se nađete usred jedne rasprave ili će šarmantan klijent da vam ponudi sasvim novi posao. U četvrtak ćete videti novi način da ostvarite profit ili podignete moral u firmi, ali budite veoma pažljivi pre nego što ga primenite. Mogli biste imati neočekivane posledice ako ne pružite adekvatan primer.

ŠKORPIJA

Iznenadićete sami sebe u ponedeljak sa svojim stavom – biće veoma pozitivan. Poletećete u visine sa novom idejom, ali se pripazite pada – postarajte se da sletite lagano. Sredinom nedelje moraćete ozbiljno razmisliti o nekom problemu koji će krenuti da se širi na sve strane. Ukoliko obezbedite da pravi ljudi budu zadovoljni, pobedićete. U četvrtak i petak sve se vrti oko timskog rada. Kada se udružite u grupi pronaćićete sasvim novi način produktivnosti. Tokom vikenda posvetite se svojom ličnom prezentacijom.

STRIJELAC

U ponedeljak neka interna rivalstva mogu postati malo grublja, te se pripremite za male verbalne okršaje. Njihov intenzitet će se pojačati sredinom nedelje, a vama može biti teško da se odlučite kojoj strani da se pripojite. Pokušajte da manevrišete van “bojnog polja” – daleko bolje ćete se razumeti sa potpunim strancima nego sa kolegama. Dakle, ako uspete da se izdignete iznad svega toga, bićete u stanju krajem nedelje da pomognete nekome da izleči rane. Sve u svemu, ova nedelja će biti uspešna jedino ako uspete da sačuvate zdrav razum i prisebnost.

JARAC

U ponedeljak ćete se jedino vi pitati i jedino će se vas slušati – očekujte dobar prijem svega što kažete. Budite ljubazni i oprezni prema ljudima koje ne poznajete dobro sredinom nedelje, ali još više povedite računa sa onima koje mislite da poznajete – neko nešto krije od vas. Četvrtak i petak su dani posvećeni poslu, i samo poslu. Širićete oko sebe sjajnu radnu atmosferu. Vikend je najbolje da provedete volontirajući ili da se na neki drugi način fokusirate na ljude u vašoj okolini.

VODILIJA

Ponedeljak je prepun sitnih izazova i nijedan neće biti težak za vas. Obim posla u celosti može početi da vas zamara, te bi najbolje bilo da potražite pomoć na vreme. Sledećih par dana donose sasvim novu radoznalost koja će vas dovesti do novih kontakata i ideja – to će vam pomoći da se prilagodite uslovima koji se menjaju. Pazite na zamke na kraju nedelje – najradije biste ih zaobišli, ali biće toliko uporne da će vam trebati par dana da se izvučete iz svega.

RIBE

Očekujte savršen radni dan u ponedeljak. Vaše društvene sposobnosti su na vrhuncu zadatka, te će vam sastanci svih vrsta vrlo lako pasti i doneti dosta poena. Sredinom nedelje promene su na pomolu – ukoliko preuzmete lidersku palicu, biće to onda u pravom smeru. Najverovatnije da će promene biti iz korena, te pripremite svoje saradnike na pravu revoluciju. Održavajte svoj optimizam krajem nedelje, jer ćete vi biti onaj koji sve proverava i vodi.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

 

Check Also

Most Verige bi ugrozio status Kotora

Stručnjaci za zaštitu kulturnih dobara upozoravaju na moguće posljedice gradnje mosta Verige, ali i da …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *