Nova iPhone 13 serija od danas u ponudi Telekoma

Dodajte komentar

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas mogu kupiti svoj uređaj iz nove serije iPhone 13modela, koju čine iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max i iPhone 13 mini. Uređaji sudostupni preko sajta www.telekom.me kao i u poslovnicama Telekoma širom Crne Gore.

Sa ciljem da predstavi jedan od najupečatljivijih svestranih telefona, iPhone 13 donosi sasobom nove funkcije, ali i duže trajanje baterije, napajanje, bolji ekran i kameru. Velikapoboljšanja u trajanju baterije dolaze i na iPhone 13 i iPhone 13 mini modelima zahvaljujućiA15 Bionic čipu, efikasnijim komponentama i energetskoj optimizaciji.

iPhone 13 tako omogućava nevjerovatan cjelodnevni život baterije, nudeći i do dva i posata više u danu od prethodnog iPhone 12, a iPhone 13 mini obezbeđuje i do sat i po višebaterije u danu, u odnosu na iPhone 12 mini.

Novi i nevjerovatno moćni A15 Bionic čipset, uparen sa 4 GB RAM memorije, omogućavabrzo i efikasno pokretanje više aplikacija i zadataka.

Nova duo kamera za iPhone 13 poboljšava jasnoću slika, dok je uvođenje Sensor Shifttehnologije optičke stabilizacije slike (OIS), koja je ranije bila dostupna samo na Apple-ovimPro Max telefonima, posebno je značajna za one koji žele brzo snimanje.

iPhone 13 Pro, sa druge strane, više je Pro nego ikad prije! Pro sistem kamera dobija svojunajveću nadogradnju ikada – sa najnovijim hardverom koji hvata mnogo više detalja i donosisuperinteligentni softver za nove tehnike slikanja i snimanja. I brzi čip koji sve to omogućava.

Visoka vjernost boja i niska kompresija omogućavaju snimanje, uređivanje i kreiranjesadržaja spremnog za emitovanje – sve to u pokretu. Korisnici sada projekat mogu upotpunosti završiti u ProRes-u na svom iPhone uređaji, ili ga jednostavno prebaciti ProResvideo sa iPhone-a u Final Cut Pro na svom Mac računaru.

Ekran na iPhoneu 13 i OLED tehnologija omogućavaju svjetliju sliku nego ikad prije, akvalitet slike je fantastičan.

iOS 15 pojačava iskustvo iPhone sa novim i moćnim funkcijama koje korisnicima pomažu daostanenu fokusirani, istražuju i urade više sa svojim pametnim telefonom.

Novi iPhone 13 i iPhone 13 mini dolaze u pet boja sa ravnim ivicama i elegantnim okviromod aluminijuma. Dostupan je u plavoj, crnoj, roze, crvenoj i bijeloj boji. iPhone 13 Pro iiPhone 13 Pro Max će biti dostupni u četiri boje, uključujući grafitno crnu, zlatnu, srebrnu ipotpuno novu sierra plavu.

Za više informacija posjetite: www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *