Accor otvara hotel vrhunske klase u Crnoj Gori i dovodi Swissôtel u planine

Dodajte komentar

Vrhunski Swissôtel u Crnoj Gori nalaziće se u zimskom rizortu K16 u Kolašinu.
Novoizgrađeni objekat će ponuditi 116 modernih, izvanrednih i komfornih soba koje pružaju istinski zadivljujući doživljaj. Gosti će moći da uživaju u prefinjenom restoranu, aperitiv baru, spa centru, poslovnom prostoru i skijašnici. Smješten na 1600m nadmorske visine, pored ski staze, Swissôtel Resort Kolašin će biti savršeno uklopljen u spektakularni pejzaž. Dizajn hotela se u potpunosti nadovezuje na prirodni ambijent obezbjeđujući rizortu atmosferu luksuza i suštinu prirodne vitalnosti Swissotela.
Investitor i vlasnik hotela je kompanija Ski Resort Kolašin 1600 doo.

“Jugoistočna Europa puna je skrivenih turističkih dragulja i prirodnog blaga i mi sa ponosom pomažemo da se oni otkriju stranim turistima iz cijelog svijeta. Zahvaljujući ovom izvanrednom partnerstvu, sa velikim zadovoljstvom dovodimo naš vrhunski brend Swissôtel na bajkovitu destinaciju Crnu Goru. Swissôtel Resort Kolasin pružiće gostima zaista vrhunski ugođaj zahvaljujući svojoj lokaciji, luksuznom dizajnu i predanosti spektakularnom prirodnom okruženju. Planine će definisati ugođaj u hotelu i njegovo uređenje, omogućavajući gostima da prigrle prirodnu vitalnost Swissotela”, kaže Dilek
Sezer, direktor razvoja u Accoru za jugoistočnu Evropu.

Swissôtel Resort Kolasin biće dio popularnog Resorta K16 – skijaške destinacije u Crnoj Gori. Zimski centar se razvija i u saradnji sa Vladom. Sa dodatnim skijaškim stazama i žičarama, rizort će čvrsto postaviti Kolašin na mapu zimskih sportova Evrope. Resort K16 imaće 10 većih objekata i 28 vila brvnara (tzv. šalea).

Otvaranje hotela planirano je za novembar 2022.

“Izbor Accora za partnera za nas uopšte nije bilo pitanje. Ponosni smo na saradnju sa svjetskim liderom u ugostiteljstvu koji će pozvati još više gostiju iz cijelog svijeta da otkriju Crnu Goru u njenom punom sjaju. Naš cilj je da izgradimo luksuzni hotel vodeći računa o lokalnoj arhitekturi i ambijentu kako bi se naši gosti osjećali opušteno i ugodno”, dodaje Sonja Bečanović, PR menadžer kompanije Ski Resort Kolašin 1600 doo.

Kolašin je grad okružen planinama na sjeveru Crne Gore, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 954m, zadivljujuća destinacija i zimi i ljeti. Zbog nadmorske visine i povoljne klime, Kolašin se smatra prirodnom vazdušnom banjom. Posebna atrakcija za turiste je Biogradsko jezero koje se nalazi u Nacionalnom parku Biogradska Gora, jednoj od najočuvanijih prašuma u Evropi. Biogradsko jezero nalazi se na 1094m nadmorske visine i okruženo je pješačkim i planinarskim stazama.

Swissôtel Hotels & Resorts nudi savremene hotele prožete svježinom i vitalnošću alpske energije, ukorijenjene u tradiciji švajcarskog ugostiteljstva. Poštovan zbog svog inteligentnog dizajna, kvalitetne izrade i osviješćenog pristupa održivosti, Swissôtel svojim gostima pruža mir u kojem mogu da istražuju svijet, otkrivaju istinska životna zadovoljstva i iskoriste šansu da ih „dobro prožive“.

Swissôtel poziva putnike da se osjete dobrodošlima u preko 4.500 hotela, rizorta i rezidencija, zajedno sa oko 10.000 najljepših privatnih kuća širom svijeta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *