Isaacson

Posle Džobsa, Isakson sada piše knjigu o Ilonu Masku

Američki spisatelj Volter Isakson, autor biografije o suosnivaču kompanije Apple Stivu Džobsu, koja je postala bestseler, prihvatio se pisanja knjige o izvršnom direktoru kompanije Tesla Inc., Ilonu Masku.

“Ako vas zanimaju Tesla, SpaceX i ili ono što ja radim, Walter Isaacson piše biografiju o meni”, objavio je Mask na Twitteru prošle nedjelje.

Isakson je u intervjuu za Yahoo Finance prije nekoliko mjeseci Maska uporedio s Džobsom, kazavši da je Mask “na određen način Stiv Džobs našeg vremena”.

Američki novinar, profesor i spisatelj autor je i djela o Bendžaminu Frenklinu te o Albertu Ajnštajnu, a potonja je poslužila kao predložak za TV seriju pod nazivom “Genije”.

O Masku je već izašla biografija koju je napisao američki kolumnista i pisac Ešli Vans, a objavljena je 19. maja 2015. godine, prije nego što je kompanija Tesla postala najvrijednija automobilska kompanija na svijetu.

Check Also

EK: Ukida se ekonomsko državljanstvo u CG, ali program nastavljaju Makedonija i Albanija

Crnogorski program davanja državljanstva investitorima postepeno će biti ukinut zbog zabrinutosti Evropske unije (EU), navodi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.