Generali Osiguranje Montenegro zapošljava Finansijskog analitičara

Dodajte komentar

Sigurnost uspješnog poslovanja osiguravajućih kuća, u najvećoj mjeri zavisi od dobre procjene i donošenja ispravnih strateških i operativnih odluka, prije svega kada su u pitanju ulaganja naših klijenata. Da bismo u tome bili efikasni potrebne su nam pravovremene i precizne informacije, na osnovu kojih dobijamo izvještaje, koji pomažu da budemo uspješni i efikasni u svom poslu.

Generali Osiguranje Montenegro kao ozbiljna osiguravajuća kuća, koja je dio velike globalne Generali porodice, nastoji da u tom pogledu na najbolji način odgovori na potrebe tržišta i svojih klijenata, te u želji da ojačamo naš tim, trenutno tražimo novu osobu na poziciji Finansijskog analitičara.

Na poziciji finansijskog analitičara:

  • prikupljaćeš podatke i izrađivaćeš mjesečne, kvartalne i
    godišnje izvještaje po IFRS/IAS u Tagetiku/Pagetiku
  • sačinjavaćeš izvještaje za menadžment o prikupljenim
    podacima na dnevnom i mjesečnom nivou
  • izrađivaćeš godišnji plan poslovanja i budžeta
  • radićeš različite analize finansijskog poslovanja

Generali ti širi krila ukoliko imaš završen ekonomski fakultet, najmanje dvije godine iskustva na poslovima finansija i/ili osiguranja, služiš se engleskim jezikom na konverzacijskom nivou i odlično poznaješ rad u Excel-u.

Ako si timski igrač i odlikuju te dinamičnost i spremnost da napraviš korak unaprijed u svojoj karijeri, tvoje šanse da postaneš dio našeg tima su još veće.

Pružamo ti šansu za individualni razvoj, internacionalnu saradnju, kao i mogućnost rada u atmosferi i okruženju koji promovišu timski duh.

U pitanju je angažovanje na određeno vrijeme u trajanju do godinu i po dana.

Prijavi se  do 11. avgusta 2021. godine

Neka Generali tim bude i tvoj tim.

Izgradi karijeru snagom krilatog lava.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad u našem timu. Sa kandidatima koji budu ušli u uži krug kontaktiraćemo u vezi sa narednim koracima u procesu selekcije.

Prijavljivanjem na konkurs daješ saglasnost da se tvoji lični podaci koriste u svrhu regrutacije i selekcije za otvorena radna mesta u Generali Osiguranju Montenegro a.d.o. Svi podaci koje budemo obrađivali biće povjerljivi i neće biti dostupni trećim licima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *