VOLI HORECA CENTAR – Podrška koja inspiriše

 Od danas, kupcima je na raspolaganju novi Volijev HORECA centar u Radanovićima. Nalazi se u neposrednoj blizini dosadašnjeg, na kružnom toku koji spaja Tivat, Kotor i Budvu.

Osim toga što će za biznis kupce predstavljati posebnu pogodnost, jer će u njemu naći sve što je potrebno za njihovo poslovanje, predstavlja odlično rješenje za kupce  koji kupuju za svoje lične potrebe. U oba slučaja, HORECA kupcima je omogućen širok asortiman koji broji preko 2000 artikala,  po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Objekat se prostire na 1000m2,  a parking prostor omogućava parkiranje većeg broja automobila.

HORECA centar  je dokaz Volijeve orijentacije na stvarne potrebe kupaca. Cilj biti još bliži svojim partnerima na lokaciji njihovog poslovanja i predstavljati im svakodnevnu podršku, inspirisati ih da u svom poslu uvijek pomjeraju granice.

Kupovina u HORECA centru  olakšava  nabavku i za  kupce maloprodaje, za njihove posebne prilike, ili veće kupovine koje  u ovom objektu mogu obaviti na najjednostavniji način, uz pomoć i savjete našeg HORECA tima.

Imajući u vidu da tokom ljetnje turističke sezone nabavka  u ovom dijelu naše obale ima svoje specifičnosti i logističke izazove, Voli HORECA centar će spremno i efikasno odgovarati na potrebe partnera iz trgovačke, hotelske i ugostiteljske branše. Tome u prilog govori podatak da je  oformljen komercijalni tim, kojem je na raspolaganju  5 transportnih vozila  kako bi   starim i novim kupcima, koji su u Voliju pronašli pouzdan oslonac za svoje poslovanje bili  na raspolaganju u cilju što uspješnije relaizacije poslovnih planova.

Check Also

Crna Gora u fokusu na Adria Hotel Forumu

Adria Hotel Forum (AHF), vodeća konferencija za hotelijerstvo u jugoistočnoj Evropi, održana je ove nedjelje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *