Bečić: Procedura za usvajanje budžeta jasna, manite se medijskih trikova

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić rekao je da je usvajanje budžeta prioritet svih prioriteta, te da je neophodno zakazati sjednicu Odbora za ekonomiju, finansije i budžet i Odbora za zakonodavstvo kako bi se raspravljalo o amandmanima na budžet.

-Usvajanje Budžeta je prioritet svih prioriteta i ovo ponavljam već danima. Zbog interesovanja javnosti saopštavam da je neophodno da predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet i predsjednik Odbora za zakonodavstvohitno sazovu i održe sjednice odbora, kako bi razmotrili podnešene amandmane na Budžet, a čime bi se stvorili formalni uslovi da se Skupština može izjasniti o predloženom Budžetu – napisao je Bečić na tviteru.

Ovo je kako je kazao jasna procedura.

-Tako da molba da se manemo medijskih trikova sa svih strana, da svi radimo svoj posao, a da se usmjerimo ka efikasnom i dinamičnom radu sa ciljem hitnog usvajanja Budžeta – napisao je Bečić.

Podsjećamo, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović napisao je na Tviteru da su se stvorili uslovi da Skupština usvoji Budžet.

– Hvala svim subjektima parlamentarne većine na razumijevanju.Stvoreni su uslovi da se usvoji Budžet. Pozivam rukovodstvo Skupštine da čim se završe neophodne procedure započne proces glasanja – naveo je Abazović na Tviteru.

Foto: Skupstina.me

Check Also

Telekom: Najzadovoljniji korisnici, rast prihoda i 80 odsto veća dobit

Crnogorski Telekom je u prvoj polovini 2021. godine postigao najveće zadovoljstvo korisnika na tržištu telekomunikacija …

One comment

  1. Ahahah, pa da je prioritet iznad svega zašto nije usvojen do sada? Manite se vi laganja i manupulisanja istinom i činjenicama – a to je da nemate budžet i da smo jedina zemlja u Evropi koja ga nema!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *