Anonimusi prijete Elonu Musku zbog tvitova o kriptovalutama

Čini se da je Ilon Mask najnovija meta zloglasne grupe hakera. Hakerski kolektiv objavio je video u kojem se obraća izvršnom direktoru Tesle i Spejs Iks-a Ilonu Masku zbog “neprestanog trolovanja” kripto tržišta.

Anonimusi su Masku poručili da su ljudi počeli da ga doživljavaju kao “još jednog narcisoidnog bogataša koji očajnički traži pažnju.” Njihova poruka dolazi nakon što je Mask u petak ponovo tvitovao o bitkoinu, nakon čega je cijena najveće kriptovalute pala.

Masku su poručili da su njegovi ovonedjeljni tvitovi pokazali “očito zanemarivanje prosječnog radnika” koji je ulaganjem u kriptovalute želio da poboljša svoj život.

“Možda misliš da si najpametnija osoba u sobi, no sad si si našao ravnog. Mi smo Anonimus. Mi smo legija. Očekuj nas”, poručili su u videu, prenosi Index.

Mask nije odgovorio direktno na tu prijetnju, ali se oko 20 minuta nakon što je grupa objavila video i on oglasio na Tviteru. “Nemojte ubiti ono što mrzite, spasite ono što volite”, poručio je te opet podosta toga ostavio interpretaciji.

 

Check Also

Prvi ekonomski dijalog između Amerike i Crne Gore

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić poručio je danas na otvaranju Prvog ekonomskog dijaloga između Crne Gore i Sjedinjenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *