Nova Addiko Crvena sedmica: Addiko poklanja prvu ratu kredita 

Dodajte komentar

Addiko banka organizuje novu “Red Week” akciju u svim poslovnicama, koja će trajati do 6. juna. Svi klijenti koji se odluče da apliciraju za keš kredit imaće jedinstvenu priliku da dobiju povraćaj prve rate kredita, a ukoliko za kredit apliciraju online banka nudi i dodatne povoljnosti. 

Za građane koji žele na brz i jednostavan način da dođu do dodatne gotovine, Addiko Bank je ponudila keš kredite po mjeri klijenata i obezbijedila niz prednosti, pa korisnici mogu podići kredit bez žiranata, bez obaveze prenosa zarade, a odobrenje mogu u roku od pola sata i samo uz ličnu kartu. Minimalan iznos kredita je 500 EUR, a maksimalan 30.000 EUR. 

„Nakon uspjeha prethodnih Red week akcija, ovo je još jedna u nizu kojom nastojimo da izađemo u susret našim klijentima, kako bi zadovoljili njihove potrebe i navike u ovim izazovnim vremenima. Pored specijalne ponude koju omogućavamo do kraja ove sedmice, klijenti do kredita dolaze jednostavno, u kratkom roku i bez suvišne komunikacije i papirologije. Takođe, imaju mogućnost online apliciranja, što im donosi dodatne povoljnosti.” – izjavio je Veselin Radulović, direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju. 

Zbog velikog interesovanja, “Red Week” akcija će ovoga puta trajati sedam dana, od ponedeljka 31. maja do nedjelje 6. juna 2021. godine. Ova atraktivna ponuda odnosi se na gotovinske kredite koji zadovoljavaju uslove akcije i zahtjeve podnesene isključivo tokom trajanja ponude. 

Dodatne informacije su dostupne na web site-u banke:

https://www.addiko.me/gradjani/krediti/gotovinski-krediti/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *