Telekom: Nikad lakša ponovna aktivacija i upravljanje sezonskim paketima

Crnogorski Telekom već nekoliko godina u svojoj ponudi ima usluge namijenjene sezonskim korisnicima, čija je najveća prednost mogućnost korišćenja servisa – televizije, interneta, telefona – tokom godišnjih odmora ili u periodima godine kada su im potrebni, i njihova deaktivacija do ponovnog korišćenja. Iz Telekoma sada poručuju da upravljanje sezonskim paketima nikad nije bilo lakše jer korisnici sve mogu da završe online, u par klikova.

Naime, korisnici koji od ranije imaju aktivan neki od sezonskih paketa sada na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/fiksni-internet-sezonski-paketi mogu da ga reaktiviraju u par klikova i logovanjem putem svog Telekom naloga kompletan proces reaktivacije završe online. Oni koji nemaju Telekom nalog mogu ga kreirati takođe u par klikova slijedeći instrukcije kada započnu process reaktivacije sezonskog paketa. Naravno, korisnicima su i dalje dostupne mogućnosti za reaktivaciju koje su im i ranije bile na raspolaganju – putem Call centra ili u Telekom poslovnicama.

U ponudi sezonskih paketa Telekoma nalaze se Extra Duo (fiksni internet i fiksni telefon), Extra Trio (Extra TV, internet i telefon) i TV Duo (Extra TV i fiksni telefon) paketi. U paketima koji sadrže Extra TV uključeni su Extra TV Start paket i dodatni Pink paket, što je ukupno 151 kanal. Fiksni internet ima neograničeni protok sa brzinama do 40 Mbps na optici.

Glavna povoljnost ovih paketa je mogućnost njihovog korišćenja u minimalnom periodu od 30 dana, nakon čega se paket može u bilo kom trenutku deaktivirati do ponovnog korišćenja. Kada se odluči za deaktivaciju sezonskog paketa, korisnik izmiruje sve dospjele obaveze, a pretplatu plaća proporcionalno broju dana korišćenja usluge. Maksimalni period neaktivnosti je 24 mjeseca.

Više informacija o sezonskim paketima i načinima aktivacije dostupno je na https://telekom.me/privatni-korisnici/fiksni-internet-sezonski-paketi

Check Also

Dvije Plovidbe pred tužilaštvom, zbog lošeg ugovora dnevni gubitak 30.000 dolara

Najveći gubitaš među 18 državnih kompanija iz resora Ministarstva kapitalnih investicija u prva tri mjeseca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *