eSIM dostupan u Telenoru – Budućnost je stigla

Jedna od posljednjih inovacija iz svijeta digitalnih tehnologija, eSIM, od sada je dostupna u Telenoru.

Tokom poslednjih 30 godina, ako ste željeli da povežete telefon ili bilo koji drugi uređaj sa mobilnom mrežom, bila vam je potrebna fizička SIM kartica. Danas to više nije slučaj.

eSIM tehnologija koristi već ugrađeni čip u samom uređaju koji mijenja tradicionalnu SIM karticu i koji se koristi za potvrdu identiteta kod vašeg mobilnog operatora.

Brojni su benefiti i mogućnosti koje nam donosi eSIM tehnologija. eSIM kartice imaju veliku prednost u odnosu na klasične jer su puno pouzdanije, sigurnije za korištenje i zaštićene od zloupotrebe najmodernijim sigurnosnim mjerama. Takođe, osim što posjeduje sve funkcije klasične SIM kartice, eSIM ne možeš izgubiti.

Zahvaljujući specifičnosti eSIM čipa ova tehnologija se već nalazi i u nizu drugih uređaja za koje je potrebno internet povezivanje, kao što su pametni satovi, mnogi IoT i smart home uređaji, a koriste je i neki proizvođači automobila.

Komercijalni direktor Telenora Brano Đurović ističe da Telenor kao napredna kompanija uvijek ide u korak sa modernim tehnologijama, te svojim korisnicima nudi najsavremenija rješenja.

“Kompanijska strategija vođena je ambicijom da kontinuirano unapređuje korisničko iskustvo. Uvođenje eSIM-a, koji čini sastavni dio modernih mobilnih komunikacija, nudi nove mogućnosti za proces digitalizacije društva i pružanje novih i unaprijeđenih korisničkih iskustava i usluga,” kaže Đurović.

eSIM je dostupna za pripejd i postpejd korisnike Telenora, uključujući fizička i pravna lica. Da biste promijenili SIM karticu, potrebno je da posjetite Telenor prodavnicu u kojoj možete zatražiti eSIM i dobiti svoj eSIM profil.

Za više informacija o dostupnosti eSIM-a, korišćenju ove tehnologije, tarifama kao i uređajima koji podržavaju eSIM tehnologiju posjetite  www.telenor.me

Check Also

Prvi ekonomski dijalog između Amerike i Crne Gore

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić poručio je danas na otvaranju Prvog ekonomskog dijaloga između Crne Gore i Sjedinjenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *