Karta za let od Podgorice do Ciriha košta 108,5 eura

Dodajte komentar

Švajcarska avio- kompanija Chair Airlines, koja će u četvrtak 13. maja uvesti letove iz Ciriha za Podgoricu, planira da leti na toj liniji preko cijele godine, saopšteno je Portalu Analitika iz Chair Airlinesa.

Kako je ranije najavljeno, Chair Airlines će saobraćati na relaciji Cirih- Podgorica dva do tri puta sedmično– četvrtkom i nedjeljom, a od jula i utorkom.

Na ovoj liniji kompanija će koristiti letjelice Airbus A319, kapaciteta 150 sjedišta.

Cijena avionske karte u jednom pravcu (iz Podgorice za Cirih ili iz Ciriha za Podgoricu) košta 119 švajcarskih franaka (108,5 eura). Van sezone će se, kako nam je saopšteno iz Chair Airlinesa, moći kupiti i ograničen broj karata po cijeni od 69 franaka (63 eura).

Karte se već mogu rezervisati na sajtu kompanije www.chair.ch

Šef komercijalne distribucije kompanije Chair Airlines, Florian Tomasi, naveo je da su oduševljeni što mogu da ponude putnicima destinaciju u Crnoj Gori.

– Oduševljeni smo što putnicima koji putuju na kratke relacije i Crnogorcima koji žive u Švajcarskoj možemo da ponudimo da imaju neprestanu vezu sa ovom tipičnom “posjeti prijatelje i porodicu” destinacijom i omogućiti im da provedu dugi vikend u ovom biseru Jadrana – rekao je Tomasi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *