Prvi putujući bankar u Crnoj Gori: Addiko “Bank2Go” stiže do klijenata širom Crne Gore

Dodajte komentar

U sklopu novog koncepta prodaje, prvi bankar na točkovima u Crnoj Gori – Addiko “Bank2Go” kreće na put i premijerno će se zaustaviti u Beranama. Ponosno predstavljajući napredno tehnološko rješenje, Addiko Bank na ovaj način skraćuje udaljenost između banke i klijenata, donosi visokokvalitetne usluge i digitalne kanale direktno na njihovu adresu i zajedno sa znanjem i vještinama iskusnih savjetnika pruža izvrsnost u bankarskom poslovanju i odnosu prema klijentima.

Razlikujući se od obične banke, novo rješenje predstavlja inovativan format prodajnog kanala, koji će sada prvi put biti viđen na crnogorskom tržištu. Bank2Go je specijalno vozilo sa poslovnim odjeljenjem koje pruža isključivo bezgotovinske bankarske usluge. Bankari će biti opremljeni prenosnim računarima koji će im omogućiti da plasiraju kredite, kreditne i platne kartice, pakete računa i pružaju sve usluge koje bankarski sluzbenik može da pruži u tradicionalnim filijalama, ekspoziturama i šalterima banke.

Povodom lansiranja novog kanala prodaje, Addiko Bank je pripremila i specijalnu ponudu za klijente, tako da će oni koji odluče da apliciraju za keš kredit imati mogućnost da u narednom periodu isti dobiju uz atraktivne uslove.

U prvoj sedmici, Bank2Go će posjetiti gradove na sjeveru, a zatim i preostale od 16 opština u Crnoj Gori i 5 različitih lokacija u opštini Podgorica koji su planirane rutom. Na svakom mjestu, Addiko bankar na točkovima će se zadržati od nekoliko časova do dva dana, a zatim nastaviti dalje. Raspored dolazaka će biti istaknut na sajtu Banke bank2go.addiko.me i najavljen putem lokalnih medija.

„Ubrzanje na polju digitalizacije, kojem je dodatno doprinijela epidemija koronavirusa, dovelo nas je do značajnih inovacija i izuzetnog napretka u bankarskom poslovanju. Osluškujući potrebe lokalnog okruženja, ovoga puta smo otišli korak dalje i prvi na tržištu Crne Gore predstavili Addiko Bank2Go. U rukama naših ljubaznih i profesionalnih bankarskih savjetnika, ovaj savremeno opremljen mobilni kanal prodaje će stići do brojnih mjesta u zemlji i građanima nuditi bankarske usluge, znanje, iskustvo i savjete, kroz ono što oni trebaju, a to je lični kontakt”, izjavio je Miloš Miketić, izvršni direktor za komercijalne poslove.

“Addiko banka je još jednom pokazala da hrabro korača putem digitalizacije i modernizacije, idući u korak sa najsavremenijim modelima poslovanja. Sa Bank2Go smo se približili onim klijentima koji do sada nisu imali prilike da koriste naše digitalno bankarstvo, uz želju da im pomognemo, prepoznamo njihove potrebe i ponudimo naše usluge brzo, lako i jednostavno. Kroz uzbudljiv i inovativan mobilni kanal prodaje, spojili smo najbolje iz tradicionalnog, sa jedne strane, i modernog bankarstva, sa druge. S ciljem da doprinesemo izgradnji percepcije tržišta u pružanju savremenih digitalnih rješenja, naši bankarski savjetnici će ličnim kontaktom premostiti fizičku udaljenost, ohrabriti i usmjeriti klijente da koriste prednosti mobilnog i elektronskog bankarstva“, kazala je Milena Dragićević, pomoćnik direktora sektora prodaje proizvoda na malo. 

Addiko “Bank2Go” će redovno posjećivati gotovo 20 mjesta širom zemlje, prema unaprijed predviđenom rasporedu, i približiti savremene bankarske usluge stanovnicima u lokalnom okruženju. Radno vrijeme putujućeg bankara je 8-16h, s tim da će po potrebi biti prilagođeno sezonskim prilikama i dešavanjima.

S obrzirom da Banka na prvo mjesto stavlja zdravlje klijenata i zaposlenih i da u potpunosti prati preporuke relevantnih institucija, posjetioci se mole da poštuju preventivne mjere koje se odnose na obavezno nošenje zaštitne maske, dezinfekciju ruku, održavanje distance i maksimalan broj osoba koje se u istom trenutku mogu naći u vozilu.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *