Kompanija MTEL i Prva banka zajedno na Starom aerodromu

Dodajte komentar

Od danas na novoj lokaciji u Podgorici  MTEL i Prva banka imaju novu poslovnicu  na  lokaciji Stari Aerodrom u ulici Bulevar Pera Ćetkovića 305.

Otvaranjem poslovnice na Starom Aerodomu PRVA BANKA i MTEL  čine dostupnim svoje usluge i proizvode jednom od najbrojnijih naselja u Podgorici. Iako aktuelni trendovi sve više u fokus aktivnosti  stavljaju digitalnu komunikaciju, ne želimo ni u jednom trenutku da zapostavimo svoje tradicionalne korisnike. Otvaranje poslovnice banke i telekomunikacione kompanije na jednom mjestu obezbijeđuje se veći asortiman usluga, pokušavajući na taj način da uštedimo vrijeme naših korisnika a kroz ostvarenu saradnju ove dvije kompanije banka je obezbijedila da je naplata MTEL računa bez provizije na šalterima nove poslovnice.

Obije kompanije njeguju odnos sa svojim korisnicima te smo povodom otvaranja ovog naprednog zajedničkog prostora, za sve koji danas posjete našu poslovnicu,  pripremili  razne poklone

Podsjećamo da je u ovoj, kao i u ostalim poslovnicama širom Crne Gore, u ponudi bogata paleta usluga i proizvoda:

  • Telefona po najpovoljnijim cijenama iz aktuelne proljećne rasprodaje. Takodje, tu korisnici mogu kupiti i dopuniti prepaid karticu, sklopiti sve vrste postpaid ugovora za mobilnu telefoniju, i ugovora za kablovsku i satelitsku televiziju, Internet i fiksnu telefoniju. Pravna lica mogu i u ovoj poslovnici potpisati ugovor za jedinstvenu uslugu elektronske fiskalizacije m:fiskal, kao i kupiti neophodni digitalni sertifikat.
  • Keš kredit za fizička lica iz akcijske ponude  jer  Banka u tekućem mjesecu obilježava jubilej od 120 godina postojanja. Usluge otvaranja i vođenja računa, debitnih i kreditnih kartica, mobilnog i elektronskog bankarstva kao jedne od mogućnosti udaljenog načina plaćanja, sve vrste kredita kako za fizička tako i pravna lica.

Pored svih pogodnosti koje nudimo na jednom mjestu i radno vrijeme  poslovnice će biti prilagođeno potrebama korisnika, radnim danima od 08 h do 20h  i subotom od 08h do 14h.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *