Crvena Addiko sedmica: Klijentima bonus do 450 eura

Addiko Bank AD Podgorica pripremila je još jednu Addiko Red sedmicu sa posebnim benefitima. Svi klijenti koji se odluče da apliciraju za keš kredit od 22-28. marta imaju jedinstvenu priliku da dobiju bonus do čak 450 EUR.

Podstičući upotrebu digitalnih kanala i odgovorno upravljanje ličnim finansijama, za sve klijente koji apliciraju preko web stranice, Addiko banka je obezbijedila posebnu povoljnost u vidu bonusa do čak 400€, u zavisnosti od iznosa traženog kredita.

Za klijente koji apliciraju u nekoj od Addiko poslovnica, maskimalan iznos ostvarenog bonusa je 200€.

Klijenti kojima osim kredita bude odobrena i Addiko Mastercard kreditna kartica, bez obzira na koji način su aplicirali za kredit, mogu dobiti dodatnih do 50€ na kartici u zavisnosti od iznosa traženog kredita.

U stalnom traganju za inovativnim rješenjima u digitalnoj transformaciji, Addiko banka je prva na tržištu omogućila podizanje keš kredita i putem mobilnog telefona, tako da sve gore navedene mogućnosti važe i za m-Kredit. Za kompletnu proceduru klijentu je dovoljan samo mobilni telefon, uz pristup Addiko m-banking aplikaciji, koja je na raspolaganju 24 časa dnevno.

Pravo na bonus imaju klijenti koji su podnijeli zahtjev za kredit preko web stranice addiko.me/asistirana-prodaja, putem m-bankinga ili u nekoj od Addiko poslovnica u periodu od 22.3.2021. u 00:00h do 28.3.2021. u 24:00h.

Check Also

Dragan Bokan: Kako smo stvorili brend prepoznatljiv širom regiona

Od marketa sa šest zaposlenih koji je otvoren 1995. godine u Podgorici, Voli Trade je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *