Plantaže: Sastanak sa ambasadorom Ruske Federacije usuglašen uz posredovanje predsjednika Vlade, Ministra poljoprivrede i Vanjskih poslova

Dodajte komentar

Kompanije „13.jul Plantaze“, reagovale su na tekst objavljen u Pobjedi pod naslovom „Vučić ugovara povratak crnogorskih vina na tržište Ruske Federacije“, a koje su prenijeli i pojedini crnogorski portali.

“Želimo da obavijestimo crnogorsku javnost da je Nj.E. ambasadora Ruske Federacije gospodina Vladislava Maslenikova posjetio Plantaže, gdje ga je primio Izvršni direktor kompanije Miroslav Vuković sa menadžerskim timom. Realizaciji ove posjete su doprinijeli Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, Ministri poljoprivrede i Vanjskih poslova, Aleksandar Stijović i Đorđe Radulović, navodi se u saopštenju Plantaža dostavljenom našem portalu.

Kako su naveli, tokom sastanka kompanija „Plantaže“ je ponovo istakla svoju spremnost da radi na pitanju obnove izvoza svojih proizvoda na tržište Ruske Federacije.

“S tim u vezi strane su izrazile spremnost da doprinesu definisanju redosleda neophodnih koraka od strane nadležnih državnih istitucija obije zemlje u cilju prevazilaženja aktuelnog problema.Ukoliko, bilo ko, doprinese da se poslovni ciljevi Kompanije, makar i samo na tržištu Ruske Federacije ostvare, Plantaže bi bile veoma zahvalne”, naveli su iz Plantaža.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *