Trendovi u 2021: Kako ćemo putovati?

Krajem svake godine objavljuju se razna istraživanja koja predviđaju trendove koji će obeležiti godinu pred nama. Stručnjaci tako predviđaju šta će ljude najviše privlačiti u 2021.

Pinterest je društvena mreža koju koristi više od 400 miliona ljudi u potrazi za idejama i inspiracijom na svim poljima – od mode i lepote do uređenja doma i putovanja.

Na osnovu podataka pretraživanja korisnika u proteklih 12 meseci, stručnjaci s Pinteresta tako predviđaju šta će nas ove godine najviše privlačiti, odnosno koji će to trendovi obeležiti 2021.

Korisnici Pinteresta sve više pretražuju “nomadska putovanja” koja su zamenila luksuzne destinacije. U 2021. tako ćemo ići na kratka vikend putovanja, posećivati nacionalne parkove, a za bijeg iz grada savršene će biti kućice i kolibe u šumama, čija je popularnost posljednjih mjeseci “eksplodirala”.

Spavanje pod zvijezdama, kampovanje i ponovni dodir s prirodom je ono što većinu putnika danas zanima, barem ako se može suditi prema pretraživanju na Pinterestu. Uz navedeno, s obzirom na to da većina više nije vezana za kancelarije, rad na daljinu biće odlična prilika da mnogi spoje ugodno s korisnim.

Umjesto da nam služi kao sredstvo za bijeg, automobil će nam ove godine biti mjesto za bijeg. U njemu ćemo se družiti, a služiće nam i kao mjesto za sastanke i gledanje filmova, navodi Avaz.

Naime, korisnici Pinteresta u protekloj su godini pretraživali pojmove kao što su “car date night”, “drive-in cinema”, ali i “car man cave”.

Ukratko, od romantičnih spojeva do mjesta koje će nam poslužiti da se nakratko opustimo, auto će nam postati bitan deo načina na koji živimo.

Check Also

Goldman Sachs: Zlato i bitcoin nisu u koliziji

Analitičari Goldman Sachsa ustvrdili su kako se zlato i bitcoin međusobno ne “kanibalizuju”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *